Valentino Voce Viva Eau de Parfum Naisille

Valentino Voce Viva Eau de Parfum Naisille
Valentino Voce Viva Eau de Parfum Naisille
10 ml
29,20

Koodi: VAL00613 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
perjantai 14.5.2021

Kuvaus Valentino Voce Viva
Ainesosat

Tee tuoksustasi yhtä ainutlaatuinen ja persoonallinen kuin oma äänesi. Naisten Eau de Parfum -tuoksu Valentino Voce Viva verhoaa sinut kukkaistuoksuun ja korostaa kaikkia naiseutesi piirteitä, joita tämä harmoninen ja erittäin koukuttava tuoksu ylistää.

  • kukkaistuoksu, jossa on lämpimiä vivahteita
  • ylistää naisen ääntä
  • tuoksu lanseerattiin vuonna 2020

Tuoksun koostumus
Ensituoksun yhdistelmä raikasta italialaista bergamottia ja makeaa ja mehukasta mandariinia hurmaa aistisi kirkkaiden värien tavoin. Sitten esiin nousee appelsiininkukan ja gardenian runsaus, joka tuo mieleen Valentinon luksusmuodin. Pohjatuoksussa päärooliin nousee vanilja, joka tekee tuoksusta koukuttavan.

Tuoksun tarina
Valentino Voce Viva -tuoksun tavoitteena ei ole ainoastaan valloittaa naisen aistit vaan myös koskettaa naisen sydäntä ja kannustaa omien unelmien toteuttamiseen. Tuoksu on omistettu äänelle, naiseuden intiimille symbolille. Tuoksun kasvona on ansaitusti Lady Gaga, joka on yksi nuoren sukupolven ikoneista ja joka edustaa Valentinon arvoja.

Sileäpintaista neliönmuotoista pulloa koristaa lovitus, ja kun valo läpäisee pullon kullanvärisen sisällön, pullon V-kirjaimen muotoiset uurteet korostuvat. Kultainen korkki on koristeltu Valentinolle ominaisilla nastoilla, jotka tuovat pullon muotoiluun viettelevyyttä ja trendikkyyttä.

Tärkeä huomio

Flammable.

Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Italian Bergamotti, Punainen Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Gardenia, Appelsiinin Kukka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja
Tuoksuluokka
kukkainen

Arvostelu Valentino Voce Viva