Victoria's Secret Amber Romance Vartalosuihke Naisille

Victoria's Secret Amber Romance Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Amber Romance Vartalosuihke Naisille
Uusi
250 ml
9,89

Koodi: VIS0834 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
tiistai 11.5.2021

Kuvaus Victoria's Secret Amber Romance

Tee arkisista hetkistä erityisiä vain taikasauvaa heilauttamalla. Naisten vartalosuihke Victoria’s Secret Amber Romance viestii seikkailun alkavan meistä itsestämme. Uusia elämyksiä kohti sinua houkuttelevat ambran, kirsikan ja vaniljan vangitsevat nuotit.

  • makea ja hedelmäinen Amber Romance -tuoksu
  • sopii itsevarmuutta tavoitteleville naisille
  • korostaa jokaisen päivän ainutkertaisuutta

Tuoksun koostumus
Ilmassa leijuu Amber Romance -sumua, josta ensiksi erotat kypsien punaisten kirsikoiden makeat nuotit. Niiden mehukkuus yhtyy eksoottiseen vaniljatankoon ja maanläheiseen ambraan. Victoria’s Secret Amber Romance -suihkeen epätavallinen tuoksu saattaa tuoda mieleesi makeat suudelmat romanttisen auringonlaskun äärellä.

Ainesosat

Composition
Maito, Santelipuu, Makeat Vivahteet, Kamomilla, Aloe Vera, Sokeri, Kirsikka, Meripihka, Vanilja

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Amber Romance