Victoria's Secret Aqua Kiss Vartalosuihke Naisille

1×
Victoria's Secret Aqua Kiss Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Aqua Kiss Vartalosuihke Naisille
Alennusmyynti
250 ml
8,25

Koodi: VIS0836 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 29.6.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 23.6.2021

Kuvaus Victoria's Secret Aqua Kiss
Ainesosat

Virkistävä kuin viilentävä merivesi, hellä kuin päivänkakkaran kukat. Sellainen on naisten vartalosuihke Victoria's Secret Aqua Kiss, joka verhoaa sinut raikkauden ja aistillisuuden huntuun.

Vesi- ja kukkaisvivahteisten nuottiensa ansiosta suihke sopii täydellisesti kuumiin kesäpäiviin. Se sopii myös erinomaisesti niihin tilanteisiin, kun et halua käyttää intensiivistä Eau De Toilette -tuoksua tai voimakkaampaa hajuvettä.

Ominaisuudet:

  • vartalosuihke, joka tuo tuoksun koko keholle
  • raikas vesi- ja kukkaisvivahteinen tuoksu
  • tuo iholle raikkauden tunteen
  • sopii etenkin kesäpäiviin

Ainesosat

Composition
Meren Vivahteet, Kaunokainen, Luumun Kukka, Freesia, Aloe Vera, Kamomilla, Makeat Vivahteet
Tuoksuluokka
kukkainen, akvaattinen

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Aqua Kiss1