Victoria's SecretLove Addict Vartalosuihke Naisille

1×
Victoria's Secret Love Addict Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Love Addict Vartalosuihke Naisille
250 ml

Koodi: VIS0849 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

Lahja sinulle
15% alennus valikoiduista merkeistä koodilla notino15 Alennus ei koske tarjous- ja poistotuotteita.

Kuvaus Victoria's Secret Love Addict
Ainesosat

Nauti joka hetki täysillä tuoksusta, josta tulet nopeasti riippuvaiseksi. Naisille tarkoitettu Victorias Secret Love Addict -vartalospray tuo energiaa ja elämäniloa pitkäksi aikaa. Ihastu sinäkin siihen.

  • viettelevä hedelmäinen kukkaistuoksu
  • Love Addict -suihke antaa miellyttävän ja raikkaan tunteen
  • romanttisille, rakkautta etsiville naisille

Tuoksun koostumus
Yhdistelmän läpäisevät villiorkidean huumaavat kukkaistuoksut yhdessä mimosan pehmeiden vivahteiden kanssa. Tuloksena on erittäin pehmeä aromi, joka korostaa naisellista viehätysvoimaasi.

Ainesosat

Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Love Addict