Victoria's SecretPure Seduction Vartalosuihke Naisille

Victoria's Secret Pure Seduction Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Pure Seduction Vartalosuihke Naisille
Erikoistarjoukset
250 ml
17,00

Koodi: VIS0858 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Victoria's Secret Pure Seduction

Naisten vartalosuihke Victoria’s Secret Pure Seduction jättää sinuun sensuellien punaisten huulten jäljen. Verhoudu hienostuneisiin nuotteihin ja kerää rohkeutta vietellä ja tulla vietellyksi, aina kun vain kaipaat estotonta seikkailua.

  • aisteja kiihottava kukkaistuoksu
  • innostaa uusiin seikkailuihin
  • sopii arkeen ja erikoistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Victoria’s Secret Pure Seduction -tuoksussa yhtyvät keveät kukkaisnuotit maanläheisempiin puun vivahteisiin. Antaudu lempeälle ja samanaikaisesti voimakkaalle kukkaistuoksulle.

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Pure Seduction