Victoria's SecretRomantic Vartalosuihke Naisille

Victoria's Secret Romantic Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Romantic Vartalosuihke Naisille
250 ml

Koodi: VIS0860 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

Lahja sinulle
Syötä ostoskorissa koodi notino ja saat 15% alennuksen tuoksuista. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.

Kuvaus Victoria's Secret Romantic

Anna sinäkin viettelevän, elämäsi miehen luoksesi houkuttelevan auran ympäröidä itsesi. Naisille suunniteltu Victoria´s Secret Romantic-vartalospray täydentää luonnollista kauneuttasi ihastuttavalla kukkaistuoksullaan. Nauti joka hetkessä rakkaudesta täysin sydämin.

  • intohimoinen kukkaistuoksu
  • kääntää jokaisen miehen pään
  • virkistää miellyttävästi kaikissa tilanteissa

Tuoksun koostumus
Pehmeä ruusu ja freesia kohtaavat tuoksuyhdistelmän ainutlaatuisessa harmoniassa aistikkaan myskin. Yhdistelmä on erittäin naisellinen ja samalla raikas ja tekee jokaisesta hetkestä miellyttävän. Victoria´s Secret Romantic -suihkeesta tulee rakkautesi kohde ensinuuhkaisulla.

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Romantic