Victoria's SecretSecret Charm Vartalosuihke Naisille

Victoria's Secret Secret Charm Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Secret Charm Vartalosuihke Naisille
Ilmainen toimitus
250 ml
14,70

Varastossa | Koodi: VIS0953
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 26.1.2022
UPS Air Mail
perjantai 21.1.2022

Verhoudu aistilliseen kukkaistuoksuun, joka virkistää ihoasi mukavasti tuoden sille viettelevän tuoksun. Naisten vartalosuihke Victoria’s Secret Secret Charm korostaa ihanasti naisellisuuttasi ja paljastaa kätketyn viehätysvoimasi.

Naisten Victoria’s Secret -vartalosuihke on kuin luotu niitä päiviä varten, joina haluat tuoksua hyvältä, muttet kaipaa voimakkaampaa EdP- tai EdT-tuoksua. Se sopii myös erinomaisesti kuumiin kesäpäiviin tai urheiluun.

Ominaisuudet:

  • vartalosuihke, joka tuo tuoksun koko keholle
  • aistillinen kukkaistuoksu naisille
  • tuo iholle raikkaan tunteen
  • sopii etenkin kesäpäiviin
  • sopii myös liikuntaan

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.