Victoria's SecretVanilla Lace Vartalosuihke Naisille

Victoria's Secret Vanilla Lace Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Vanilla Lace Vartalosuihke Naisille
250 ml

Koodi: VIS0877 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Victoria's Secret Vanilla Lace

Intohimo, naisellisuus ja temperamentti samassa pullossa. Sellainen on naisten vartalospray Victoria's Secret Vanilla Lace , joka ilahduttaa aisteja vastustamattomalla tuoksullaan ja saa ihosi tuoksumaan ihanasti.

  • makea tuoksu
  • naisille, joilla on romanttinen sielu
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Vanilla Lace