Victoria's SecretMulti Set Lahjasetti VIII. Naisille

Victoria's Secret Multi Set Lahjasetti VIII. Naisille
Victoria's Secret Multi Set Lahjasetti VIII. Naisille

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: VIS04972

Pure Seduction, Aqua Kiss, Love Spell, Velvet Petals Vartalovoide 4 x 75 ml

Nauti ylellisestä tuoksusta aamu- ja iltarituaaliesi aikana. Vartalonhoitotuote Victoria's Secret Multi Set rauhoittaa aistisi ja hellii ihoasi lempituoksullasi.

Ominaisuudet:

  • levittyy hyvin, imeytyy helposti
  • pehmentää ja silottaa
  • ilahduttaa jokaista naista

Setin sisältö:

  • Pure Seduction, Aqua Kiss, Love Spell, Velvet Petals Vartalovoide 4 x 75 ml

Ainesosat

Koostumus
Voide
Tuoksuluokka
muu
Sarjan Tyyppi
Lahjasetti

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.