Victoria's SecretPINK All A Dream Shimmer Vartalosuihke Kimalluksen kanssa Naisille

Victoria's Secret PINK All A Dream Shimmer Vartalosuihke Kimalluksen kanssa Naisille
Victoria's Secret PINK All A Dream Shimmer Vartalosuihke Kimalluksen kanssa Naisille
250 ml

Koodi: VIS04930 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Victoria's Secret PINK All A Dream Shimmer
Ainesosat

Kietoudu tuoksuun, jonka ansiosta mielialasi pysyy hyvänä koko päivän ajan. Naisten vartalospray Victoria's Secret PINK All A Dream Shimmer on optimismin ja onnen ilmentymä.

  • kukkaistuoksu
  • ihanteellinen valinta naiselle, jolla on vapaa sielu
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret PINK All A Dream Shimmer