Victoria's Secret PINK Weekend Zen Vartalosuihke Naisille

Victoria's Secret PINK Weekend Zen Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret PINK Weekend Zen Vartalosuihke Naisille
Alennusmyynti
250 ml
9,88

Koodi: VIS04918 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Victoria's Secret PINK Weekend Zen
Ainesosat

Aiotko mennä veden äärelle tai urheilemaan ja haluat silti tuoksua hyvältä? Kevyt vartalospray naisille Victoria's Secret PINK Weekend Zen on kuin luotu kaikkiin niihin tilanteisiin, jolloin haluat tuoksuvan ihon, etkä kuitenkaan halua käyttää intensiivistä parfyymia.

  • puhtaan raikas tuoksu
  • hedelmäinen tuoksu
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Ainesosat

Composition
Punainen Tee, Salvia
Tuoksuluokka
hedelmäinen

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret PINK Weekend Zen