Victoria's SecretSummer Spritzers Melon Sorbet Vartalovoide Naisille

Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet Vartalovoide Naisille
Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet Vartalovoide Naisille
236 ml

Koodi: VIS04871 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet
Ainesosat

Nauti ylellisestä tuoksusta aamu- ja iltarituaaliesi aikana. Vartalonhoitotuote Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet rauhoittaa aistisi ja hellii ihoasi lempituoksullasi.

Ominaisuudet:

  • levittyy hyvin, imeytyy helposti
  • täydentää saman sarjan tuoksua
  • ilahduttaa jokaista naista

Ainesosat

Koostumus
Voide

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Summer Spritzers Melon Sorbet