Victoria's SecretTemptation Vartalosuihke Naisille

Victoria's Secret Temptation Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Temptation Vartalosuihke Naisille
75 ml

Koodi: VIS04885 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.

Kuvaus Victoria's Secret Temptation
Ainesosat

Aiotko mennä veden äärelle tai urheilemaan ja haluat silti tuoksua hyvältä? Kevyt vartalospray naisille Victoria's Secret Temptation on kuin luotu kaikkiin niihin tilanteisiin, jolloin haluat tuoksuvan ihon, etkä kuitenkaan halua käyttää intensiivistä parfyymia.

  • hedelmäinen tuoksu
  • kukkaistuoksu
  • ihanteellinen valinta naiselle, jolla on vapaa sielu
  • raikas tuoksu, ihanteellinen lämpimään ilmaan

Ainesosat

Composition
Punainen Omena, kesäkukat
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Temptation