Victoria's Secret Bare Vanilla Vartalosuihke Naisille

1×
Victoria's Secret Bare Vanilla Vartalosuihke Naisille
Victoria's Secret Bare Vanilla Vartalosuihke Naisille
250 ml
15,39

Koodi: VIS02289 | Varastossa

Ole hyvä ja huomioi, että pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa.

1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Victoria's Secret Bare Vanilla

Verhoa aistisi vaniljan eksoottiseen tuoksuun, joka yhdistyy kashmirin ylellisiin nuotteihin. Naisten vartalosuihke Victoria’s Secret Bare Vanilla leikkii sekä puhtaalla eleganssilla että rajoittamattomalla seikkailunhalulla, jonka se sinussa kiusoittelevilla tuoksunuoteillaan herättää.

  • makean huumaava tuoksu Bare Vanilla Victorias Secret
  • tuoksu on kuin luotu naisille, jotka tavoittelevat taidokasta tyylikkyyttä 
  • Bare Vanilla -suihke muuttaa arjen hetket ainutlaatuisiksi kokemuksiksi

Tuoksun koostumus
Victoria’s Secret Bare Vanilla -tuoksusta suorastaan tulvii sensuellia, elvyttävää vaniljaa, joka yhdistyy kashmirin lempeisiin vivahteisiin harmonisena kokonaisuutena.

Ainesosat

Composition
Cashmerani, Vanilja

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Bare Vanilla1