Vita LiberataFabulous Self Tanning Mist Itseruskettava Sumu

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist Itseruskettava Sumu
Vita Liberata Fabulous Self Tanning Mist Itseruskettava Sumu
200 ml
12,50

Varastossa | Koodi: VTL02062
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
torstai 2.12.2021

Itseruskettava tuote vartalolle Vita Liberata Fabulous takaa kauniin rusketuksen iholla ympäri vuoden.

Ominaisuudet:

  • antaa iholle kevyen pronssisen sävyn
  • kosteuttaa ja ravitsee
  • sopii kasvoille ja vartalolle
  • levittyy helposti, kuivuu nopeasti

Käyttöohjeet:
Levitä ainoastaan puhtaalle ja kuivalle iholle, josta ihokarvat on ajeltu. Käytä levityskäsinettä paremman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tärkeä huomio

Keep out of reach of children. Rinse eyes immediately if product comes into contact with them. Avoid contact with eyes. Not to be swallowed.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo, aloe vera, Panthenolilla

Intohimo terveelliseen rusketukseen - uppoudu itserusketustuotteiden loistavaan maailmaan. Vita Liberata yhdistää ihonhoidon vaikutukset itserusketushoitoon, koska brändi haluaa auttaa ihoasi näyttämään upealta ja samalla tuntemaan upealta kosketettaessa. Kokeile Vita Liberata -tuotteita ja saa luonnollinen rusketus kotona täysin hajuttoman ainutlaatuisen Odor Remove ™ -teknologian ansiosta.

Brändin tuotteiden tärkeimmät ainesosat ovat luonnollisia ja sertifioituja orgaanisia uutteita. Vita Liberata itseruskettava hoito oli ensimmäinen, joka esitteli tyyppiään täysin myrkyttömiä tuotteita ja yhdisti näin innovaatiot eettiseen lähestymistapaan luontoon. Se on yksi syy siihen, miksi brändi houkuttelee julkkisfaneja ympäri maailmaa - mukaan lukien Gwyneth Paltrow, Rita Ora tai Ellie Goulding. 

Vita Liberata Fabulous sävytetty itseruskettava voide tai vaahto ei anna ihollesi pelkästään terveellistä ruskettunutta lookia, vaan myös varmistaa samettisen pehmeyden ja kestävän nesteytyksen. Voit saavuttaa täydellisen näköisen rusketuksen myös käyttämällä Vita Liberatan itseruskettavaa suihketta - tuotetta, joka saa jalkasi näyttämään siltä, että olet juuri palannut trooppiselta lomalta, vaikka osallistut uudenvuodenjuhlaan. Innovatiiviset Vita Liberata Phenomal nopeasti kuivuvat tuotteet voivat antaa sinulle jopa 3 viikon kestoisen kauniin rusketuksen!