Wella Professionals Eimi Thermal Image Suihke Lämpimään Hiustenmuotoiluun

Wella Professionals Eimi Thermal Image Suihke Lämpimään Hiustenmuotoiluun
Wella Professionals Eimi Thermal Image Suihke Lämpimään Hiustenmuotoiluun
Erikoistarjoukset
150 ml
5,50

Koodi: WLL2254 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Wella Professionals Eimi Thermal Image
Ominaisuudet

Jos suoristat tai kiharrat hiuksiasi, saatat vaurioittaa helposti niiden rakennetta. Hiusten lämpökäsittelyyn tarkoitettu kaksivaiheinen Wella Professionals Eimi Thermal Image -suihke luo hiusten pinnalle suojakerroksen, joka estää tehokkaasti niiden vaurioitumista.

Suihkeen ensimmäinen vaihe ravitsee hiuksia ja suojaa niitä jopa 220 °C:n lämmöltä. Toinen vaihe silottaa hiukset ja antaa niille upeaa kiiltoa. Hiukset ovat käytön jälkeen kauniin pehmeät ja suihke antaa niille kevyttä pitoa.

Ominaisuudet:

  • suojaa hiuksia jopa 220 °C:n lämmöltä
  • kosteuttaa ja ravitsee hiuksia
  • silottaa hiuskuituja
  • estää hiuksia vahingoittumasta ja katkeilemasta
  • antaa hiuksille kiiltoa ja pehmentää niitä
  • antaa hiuksille kevyttä, 2. asteen pitoa

Käyttö:
Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä ja suihkuta tasaisesti hiuksiin läheltä. Muotoile hiukset sen jälkeen mielesi mukaan.

Ominaisuudet

Pakkaustyyppi
Suihke
Vaikutukset
Lämpösuoja

Tietoja brändistä Wella Professionals

Wella Professionals on ensiluokkainen hiustenhoitobrändi, joka yhdistää ihmisiä, jotka ovat intohimoisia hiuksiin. Lähes 140 vuoden kokemuksen ansiosta brändillä on laaja valikoima korkealaatuisia tuotteita, joita on saatavilla yli 150 maassa ympäri maailmaa.

 

Brändillä on monia alkuperäisiä patentteja ja niiden erinomainen laatu on varmennettu lukuisilla maineikkailla palkinnoilla ja kuuluisilla kampaajilla, jotka ovat tehneet yhteistyötä Wellan hiustuotteiden kanssa. Wella Professionals on johtava tuotemerkki hiusten värjäyksessä. Wellan hiusvärit ovat aina tehokkaita ja tuovat ammattimaiset ja virheettömät tulokset. Sinun tulisi kokeilla myös Wellan shampoota ja hoitoainetta, hiusöljyä tai hauskoja ja trendikkäitä väliaikaisia hiusväriaineita Wella Color Fresh. Lyhyesti sanottuna, jos et halua tehdä kompromisseja hiushoitosi suhteen ja olet aina etsimässä uusia ja parempia tuotteita hiustesi kauneuden ylläpitämiseksi, Wellan hiushoito on hyvä valinta. Nauti upeista hiuksistasi!

Arvostelu Wella Professionals Eimi Thermal Image