Yankee CandlePastel Hues White Keraaminen Aromilamppu

Yankee Candle Pastel Hues White Keraaminen Aromilamppu
Yankee Candle Pastel Hues White Keraaminen Aromilamppu

Koodi: YAC07353 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu
Lahja sinulle
Use code notino in the basket and get 10% off everything! The offer does not apply to products on special offer and clearance.

Kuvaus Yankee Candle Pastel Hues White
Ainesosat

Aromalamppu Yankee Candle Pastel Hues White luo muutamassa minuutissa kotiisi miellyttävän tunnelman. Se valaisee sisätilan miellyttävällä tavalla ja vaihdettavien tuoksuaineiden ansiosta taiot joka kerran haluamasi tunnelman.

Käyttöohjeet:
Tipauta astiaan pari tippaa tuoksuöljyä tai laita siihen vahaa. Aseta aromalampun pohjalle tuikkukynttilä ja sytytä se. Anna lämmön sulattaa vaha tai vapauttaa tuoksuöljyä ilmaan. Ennen seuraavaa käsittelyä anna kuuman vahan tai tuoksuöljyn jäähtyä kunnolla. Mikäli vaha tai tuoksuöljy haihtuu kokonaan, sammuta tuikkukynttilä välittömästi ja anna aromalampun jäähtyä ennen uuden tuoksuaineen lisäämistä astiaan. Aseta tuote riittävän lämmönkestävälle alustalle. Varmista, että aromalamppu on riittävän kaukana kaikista syttyvistä materiaaleista tai lämmönlähteistä. Älä liiku palavan aromalampun kanssa. Pidä poissa lasten ja kotieläinten ulottuvilta.

Ainesosat

Materiaali
keraaminen
Aromalampun tyyppi
vaha tai öljy

Arvostelu Yankee Candle Pastel Hues White