Yves Saint LaurentRive Gauche Eau de Toilette Naisille

Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette Naisille
Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette Naisille
Erikoistarjoukset
50 ml
53,90

Varastossa | Koodi: YSL0220
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 3.12.2021

Tutustu itsenäiseen ja ennalta-arvaamattomaan YSL prêt-à-porter-muotiin tämän poikkeuksellisen tuoksun välityksellä. Naisille suunniteltu Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau De Toilette on ranskalaisen avantgarden innoittama ja saa boheemielämän virtaamaan suonissasi.

  • klassinen, metsäinen kukkaistuoksu
  • ranskalaisen avantgarden innoittama
  • ilmentää riippumattomuutta ja ennakoimattomuutta

Tuoksun koostumus
Latvatuoksussa ruusua täydentää säkenöivä ja hehkuva bergamotti, joka antaa raikkautta. Kukkien kuningatar ei onnistu kokonaan kätkemään luonnettaan, vaan säilyy tuoksussa jatkuvasti vaihtuvina vivahteina. Toisen yllättävän lisän yhdistelmään tuovat tammen sammal, vetiver ja myski. Ne ottavat pian vallan ja hallitsevat pohjatuoksua.

Tuoksun tarina
Rive Gauche -tuoksu on YSL-valmisvaateliikkeiden tapaan nimetty Pariisin eteläosan mukaan. Seinen vasemmalle rannalle ovat ominaisia boheemielämä, taiteilijat ja koulut. Tuoksu esiteltiin vuonna 1971 ja sen kehittivät parfymöörit Michael Hy ja Jacques Polge. Vuonna 2003 tuoksun päivittivät Daniela Andrier ja Jacques Hy.

Koboltinsinisestä lasista valmistetun pullon tunnistaa helposti ikonisen muodon ansiosta. Pullon on suunnitellut taiteilija Pierre Dinand.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, EVERNIA FURFURACEA / TREEMOSS EXTRACT, CITRAL, AMYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, EUGENOL, CINNAMAL, BHT (F.I.L. C181512/1). Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Tuoksuluokka
kukkainen, aldehydi