Zendium Sensitive Hammasharja Erittäin Pehmeä

Zendium Sensitive Hammasharja Erittäin Pehmeä
Zendium Sensitive Hammasharja Erittäin Pehmeä
Hammasharja Erittäin Pehmeä
Koodi: ZND1308 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Tuotteen Kuvaus Zendium Sensitive

Hammasharja Zendium Sensitive pitää hampaasi terveinä ja kauniina. Harja poistaa plakkia tehokkaasti ja auttaa karieksen ehkäisemisessä.

Ominaisuudet:

  • poistaa plakkia
  • hoitaa hellävaraisesti ikeniä ja hammaskiillettä
  • kiillottaa hampaiden pinnan

Käyttöohjeet:
Levitä hammastahnaa hammasharjalle, kosteuta, pese hampaat ja suuontelo. Huuhtele suu huolellisesti.

Tietoja brändistä Zendium

Skandinaavisen brändin Zendium perusti vuonna 1969 mikrobiologi Dr. Henk Hoogendoorn, joka on erikoistunut korkealaatuiseen hammashoitoon. Yhtiö keskittyy pääasiassa hammastahnaan, joka suojaa suuonteloa luonnollisen lähestymistavan voimalla.

 

Suumme sisältää entsyymien ja proteiinien järjestelmän, joka on vastuussa sen suojaamisesta. Tästä järjestelmästä on tullut perusta Zendium-hammastahnan kehittämiselle. Se on täydellisessä harmoniassa suuontelosi kanssa ja auttaa sitä ylläpitämään sen luonnollista ympäristöä.

On kliinisesti todistettu, että Zendium hammashoito suojaa suun, vahvistaa ikenet, estää plakin muodostumista ja varmistaa raikkaan hengityksen. Zendium hammastahnat ovat hellänvaraisia, mutta tehokkaita ja sisältävät erityisen vaahdotusaineen, joka, toisin kuin yleisimmin käytetty SLS, ei ärsytä pehmytkudosta.

Zendium tuotteet ovat hammaslääkärien suosittelemia. Kärsitpä sitten herkistä hampaista tai olet yksinkertaisesti etsimässä laadukasta hammashoitoa, älä unohda sisällyttää Zendium hammastahnaa päivittäiseen rutiiniisi.

Arvostelu Zendium Sensitive