AmouageGold Eau de Parfum Naisille

1×
Amouage Gold Eau de Parfum Naisille
Amouage Gold Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
330,00

Koodi: AMU0144 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus Amouage Gold
Ainesosat

Anna tämän tähden loistaa peilipöytäsi muiden tuoksujen joukossa. Upea kukkaistuoksuinen naisten Eau De Parfum -tuoksu Amouage Gold Woman on aito jalokivi valmistajansa kokoelmissa, ja jo ensinuuhkaisulla ymmärrät miksi. Sen klassinen, hienostunut tuoksu kietoo sinut ylenpalttiseen loistoonsa ja siivittää jokaisen arkisen hetken uusiin ulottuvuuksiin.

  • klassinen, itämainen, voimakkaasti kukkaisvivahteinen tuoksu
  • moniulotteinen ja täyteläinen tuoksu, yksi modernin hajuvesiteollisuuden merkkipaaluista
  • sopii parhaiten ylellisiin erityistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Täyteläiset kukkaisnuotit kietoutuvat keskiössä olevaan ruusun ja kielon tuoksuun. Kurjenmiekan juuri ja jasmiini piirtävät siron naisen siluetin, kun taas olibaanihartsi ja mirhami alkavat soida kuin kultarahat itämaisen tanssijan puvussa. Puuvivahteinen, balsaminen pohjatuoksu ambrasta, santelipuusta ja setristä yhdistettynä myskin ja sivetonin eläimelliseen tuoksuun lämpiää iholla intensiivisen säteilevään aistillisuuteen.

Tuoksun tarina
Eau De Parfum -tuoksu Amouage Gold luotiin vastaamaan jokaisen naisen tarpeeseen omistaa edes yksi täysin ainutlaatuinen ja ylellinen tuoksu, jota käyttäessään hän voi tuntea itsensä kohtalokkaaksi kaunottareksi, joka henkeäsalpaavassa satiiniluomuksessa laskeutuu upeaa leveää portaikkoa valtavaan tanssisaliin täynnä valoja ja ihailevia katseita. Guy Robert on luonut juuri tällaisen tuoksun huipputason ainesosia käyttäen.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT, PARFUM, HYDROXYCITRONELLAL, ISOPROPYLMYRISTATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, COUMARIN, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BENZYL BENZOATE, BENZOPHENONE, METHYLCYCLOPENTADECANONE, LIMONENE, EUGENOL, FARNESOL, ISOEUGENOL, CITRAL, CINNAMAL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Olibaanihartsi, Ruusu, Kielo
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiini, Mirha, Kurjenmiekan Juuri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Setri, Sivettieläin, Myski, Santelipuu
Tuoksuluokka
kukkainen, aldehydi

Arvostelu Amouage Gold