Amouage Gold Eau de Parfum Naisille

1×
Amouage Gold Eau de Parfum Naisille
Amouage Gold Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
100 ml
183,00

Koodi: AMU0144 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Amouage Gold
Ainesosat

Anna tämän tähden loistaa peilipöytäsi muiden tuoksujen joukossa. Upea kukkaistuoksuinen naisten hajuvesi Amouage Gold Woman on aito jalokivi valmistajansa kokoelmissa, ja jo ensinuuhkaisulla ymmärrät miksi. Sen klassinen, hienostunut tuoksu kietoo sinut ylenpalttiseen loistoonsa ja siivittää jokaisen arkisen hetken uusiin ulottuvuuksiin.

  • klassinen, itämainen, voimakkaasti kukkaisvivahteinen tuoksu
  • moniulotteinen ja täyteläinen tuoksu, yksi modernin hajuvesiteollisuuden merkkipaaluista
  • sopii parhaiten ylellisiin erityistilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Täyteläiset kukkaisnuotit kietoutuvat keskiössä olevaan ruusun ja kielon tuoksuun. Kurjenmiekan juuri ja jasmiini piirtävät siron naisen siluetin, kun taas olibaanihartsi ja mirhami alkavat soida kuin kultarahat itämaisen tanssijan puvussa. Puuvivahteinen, balsaminen pohjatuoksu ambrasta, santelipuusta ja setristä yhdistettynä myskin ja sivetonin eläimelliseen tuoksuun lämpiää iholla intensiivisen säteilevään aistillisuuteen.

Tuoksun tarina
Amouage Gold -hajuvesi luotiin vastaamaan jokaisen naisen tarpeeseen omistaa edes yksi täysin ainutlaatuinen ja ylellinen tuoksu, jota käyttäessään hän voi tuntea itsensä kohtalokkaaksi kaunottareksi, joka henkeäsalpaavassa satiiniluomuksessa laskeutuu upeaa leveää portaikkoa valtavaan tanssisaliin täynnä valoja ja ihailevia katseita. Guy Robert on luonut juuri tällaisen tuoksun huipputason ainesosia käyttäen.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Kielo, Olibaanihartsi, Ruusu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Jasmiini, Mirha, Kurjenmiekan Juuri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski, Santelipuu, Sivettieläin, Setri, Meripihka
Tuoksuluokka
kukkainen, aldehydi

Arvostelu Amouage Gold1