Skip to main content

Parranleikkuukone

Parhaiten myyvät

Valitse paras parranleikkuukone

Herätä mielenkiinto leikatulla parralla! Laadukkaalla parran- ja hiustenleikkuukoneella leikkaat helposti kokopartasi haluamaasi pituuteen ja muotoon. Valitse oikea lisäosa sähköiseen paranleikkuukoneeseen ja luo täydellisesti sopiva parta muutamassa minuutissa.

Parranleikkuukone käyttötarkoituksen mukaan

Ennen valintaa mieti, mihin parranleikkuukonetta tarvitset. Haluatko säilyttää täydellisesti muotoillun kokoparran, sängen tai muotoilla samalla kampauksen ja poistaa karvat nenästä tai korvista?

Täydellinen sänki

Sänki on aina vain suositumpi, eikä pelkästään seksikkään ulkonäkönsä vuoksi. Sängen kanssa katoaa huoli ärtyneestä ihosta usein toistuvan parranajon jälkeen. Älä kuitenkaan unohda, ettei sänki ole sama kuin muutaman päivän ajamatta jäänyt parta. Partasi täydelliseen muotoon ja ulkonäköön käytä laadukasta trimmeriä, jonka avulla lyhennät parran 0,5–20 mm:n pituiseksi.

Hiustenleikkuukone, kun et ehdi parturiin

Saat täydellisen kampauksen, vaikka parturillasi ei ole aikaa. Häiritsevätkö sinua hennot hiukset niskassa tai tarvitseeko sinun lyhentää hiuksiasi ohimoilta? Satsaa laadukkaaseen hiusten- ja parranleikkuukoneeseen ja muotoile mieltymystesi mukainen kampaus.

Monitoimileikkuukone yllättää ja ilahduttaa

Paras parranleikkuukone auttaa sinua poistamaan jokaisen kasvoilla häiritsevän karvan. Yhdellä monikäyttöleikkuukoneella muotoilet parran lisäksi hiusrajat kasvojen reunoilla ja poistat kulmakarvoista, korvista ja nenästä niihin kuulumattomat haituvat. Nämä monikäyttöiset leikkuukoneet on varustettu erilaisilla lisäosilla, joiden avulla taiot halutun muodon hiuksiisi ja partaasi hetkessä.

Parran- ja hiustenleikkuukoneet ominaisuuksien mukaan

Käyttötarkoituksen lisäksi leikkuukoneet eroavat toisistaan myös muilta ominaisuuksiltaan. Valitse terien materiaalin tai lataustyypin mukaan. Mainitsemisen arvoisia ovat myös muut edut, jotka helpottavat koko hiusten ja parran leikkausprosessia.

Leikkuukoneen virtalähdetyyppi

Akut ja verkkovirta ovat päätyyppejä, joiden avulla laitteet saavat virtaa. Olemassa on myös paristokäyttöisiä koneita, jotka ovat kaikkein halvimpia:

  • Akkukäyttöisen leikkuukoneen lataat muutamassa tunnissa ja voit lähteä sen kanssa matkalle. Hyödyt niistä ennen kaikkea paikoissa, joissa ei ole verkkovirtaa.
  • Verkkovirralla ladattavat leikkuukoneet ovat lähinnä kylpyhuonekäyttöön. Jos valitset tämäntyyppisen leikkuukoneen, varmista, että sen johto on riittävän pitkä.
  • Paristokäyttöinen leikkuri kuuluu vanhimpiin versioihin, joka kuitenkin paristokäyttöisyytensä ansiosta ei ole riippuvainen akusta tai verkkovirrasta.

Leikkuukoneen terien materiaali

  • Teräksiset terät ovat yleisimpiä. Ne ovat erittäin teräviä ja myös hinnaltaan edullisia, mistä johtuen ne ovat kaikkien saatavilla. Teräs voi kuitenkin ruostua ja sen vuoksi näitä teriä ei pidä puhdistaa vedellä.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät voidaan kuitenkin pestä vedellä. Laadultaan ja ominaisuuksiltaan ne ovat lähellä teräksisiä teriä, mutta ne eivät ruostu.
  • Titaaniteriä ei käytännössä voi tuhota. Tämän modernin materiaalin laatu vastaa sen korkeaa hintaa.

Parran- ja hiustenleikkuukoneen käytännön ominaisuudet, joista pidät

  • Itsestään teroittuvat terät säästävät sinut tylsien terien huolelta. Terä teroittuu itse latauksen aikana ja tekee hiusten ja parran leikkaamisesta täydellistä.
  • Pesunkestävyytensä ansiosta leikkuukoneen puhdistus käytön jälkeen on helpompaa.
  • Vedenkestävyys sekoitetaan usein pesunkestävyyteen. Vedenkestävät leikkuukoneet voit huoletta mukaasi suihkuun, mutta älä kokeile sitä pestävällä leikkurilla.
  • Se, että laite imee partakarvat heti niiden leikkaamisen jälkeen, säästää aikaa. Valitse parranleikkuukone imutoiminnolla, niin säästät kylpyhuoneen siivoamisen vaivan.

Sijoita laatuun ja kokeile ammattilaiskäyttöön tarkoitettua parranleikkuukonettaPhilipsiltä, Braunilta, Rowentalta tai Babylissiltä. Sillä parhaalla leikkuukoneella luot hetkessä täydellisen kampauksen ja huolitellun kokoparran tai poistat liiat karvat.