Skip to main content

Käsivoiteet

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   16
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Hemmottele käsiäsi ja anna rasittuneelle ihollesi ravitsevaa hoitoa ja vitamiineja. Suojaava käsivoide vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta, silottaa ja pehmentää ihoa ja hoitaa samalla kynsiä!

Miksi käyttää käsivoidetta?

Käsien iho kärsii säännöllisen pesun, desinfioinnin sekä kylmän sään, auringon ja stressin aiheuttamasta rasituksesta.

Päivittäiset ympäristön vaikutukset rasittavat ihon herkkää suojakerrosta, aiheuttavat ihon kuivumista, halkeilua ja epämiellyttävää kutinaa sekä johtavat ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja ei-toivottujen pigmenttiläiskien muodostumiseen.

Sopivalla käsivoiteella käsien iholle voidaan antaa lisää kosteutta, vitamiineja ja lipidejä sekä edistää suojakerrokseen muodostuneiden pienten haavojen parantumista. Kun rasvaat kätesi hoitavalla voiteella useamman kerran päivässä, etenkin pesun ja desinfiointiaineen käytön jälkeen, kuivat kädet eivät pääse enää vaivaamaan.

Miten valita paras käsivoide?

Käyttöpaikan mukaan:

  • Aseta pesualtaan viereen käsivoidetta pumppupullossa, jotta sen käyttö olisi mahdollisimman vaivatonta ja nopeaa. Valitse vaikkapa ureaa sisältävä käsivoide, joka rauhoittaa ärtyneen ihon välittömästi ja suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.
  • Matkakokoinen kosteuttava käsivoide on kätevä käsilaukussa tai kauneuslaukussa. Jos haluat palauttaa ihon pehmeyden ja kimmoisuuden nopeasti, kokeile E-vitamiinia sisältävää, kuiville käsille tarkoitettua käsivoidetta, joka imeytyy nopeasti ja muodostaa iholle rasvaisen kalvon.
  • Valitse yöpöydälle laadukas, ravitseva käsivoide, joka huolehtii nukkuessasi siitä, että kosketuksestasi tulee miellyttävän pehmeä. Kokeile vaikkapa karitevoita sisältävää käsivoidetta, joka huolehtii kaikkein herkimmänkin ihon tehokkaasta kosteutuksesta.

Ihotyypin mukaan:

  • Atooppisen ihon käsivoide löytyy dermokosmetiikkavalmistajien erikoisvalikoimista.
  • Käsien herkästä ihosta huolehtivat rauhoittavat ja luonnolliset aloe veraa, kehäkukkaa tai manteliöjyä sisältävät käsivoiteet.
  • Erittäin kuiva ja halkeileva käsien iho kaipaa arganöljyä ja ureaa sisältävän korjaavan käsivoiteen tarjoamaa tehokasta hoitoa. Halkeilevan ihon käsivoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa täydellisesti ja parantaa halkeamia.
  • Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä käsivoide ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavien vapaiden radikaalien vaikutuksia ihossa ja pigmenttiläiskien muodostumista. Valitse ikääntyvien käsien hoitoon hualuronihappoa ja E-vitamiinia sisältävä käsivoide tai ylellinen etanauutetta sisältävä käsivoide. Pigmenttiläiskiä ehkäisevä käsivoide myös kirkastaa ihoa ja häivyttää ikääntymisestä aiheutuvia kesakoita ja pigmenttiläiskiä.

Tiesitkö, että kauniit, hoidetut kädet ja terveet kynnet saavat aikaan hyvän ensivaikutelman? Älä jätä mitään sattuman varaan vaan valitse sopiva tuote laadukkaiden käsien ja kynsien hoitotuotteiden valikoimasta verkkokaupasta notino.fi.

Vinkkimme: Etsitkö välitöntä lievitystä kuivalle ja halkeilevalle käsien iholle? Kokeile tehokkaasti kosteuttavia käsineitä!