Rasvaisen ihon hoito

Suodatin päällä
  • Öljyinen
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Brändi
Näytä lisää
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   10
  •   2
Parhaiten myyvät

Hoida rasvaista ihoa juuri sopivilla tuotteilla! Valitse hellävarainen puhdistusgeeli tai kasvovesi, jotka antavat iholle mattapinnan ja kevyet voiteet rasvaiselle iholle ja nauti kauneudestasi joka päivä!

Kuinka tunnistat rasvaisen ihon?

Rasvaisella iholla on taipumus tuottaa enemmän talia kuin ehkä haluaisit. Kuinka tunnistat sen?

  • Iho on kiiltävä eikä meikki pysy iholla hyvin
  • Sinulla on laajentuneita ihohuokosia
  • Iholle usein muodostuu finnejä ja mustapäitä

Miten hoitaa rasvaista ihoa?

Älä aliarvioi asianmukaista ihonhoitoa. Poista meikkiä ja puhdista ihosi perusteellisesti. Tämä estää finnien muodostumista ja ihohuokosten tukkeutumista. Rasvaisen ihon puhdistukseen ja meikinpoistoon sopivat ihanteellisesti meikinpoistogeelit, vaahdot ja kuorinnat. Ihon puhdistuksen jälkeen käytä aina rauhoittavaa kasvovettä, joka samaan aikaan kosteuttaa ihoa.

Voide rasvaiselle iholle

Mikä on paras voide rasvaiselle iholle ja mitkä tuotteet edes soveltuvat sille? Voiteen tehtävänä on vähentää talin muodostusta ja ihon kiiltoa. Valitse siis kevyt kosteuttava voide, joka ei ole liian rasvainen, tiivis ja komedogeeninen. Ei-komedogeeniset voiteet eivät tukki ihohuokosia ja ovat oikea valinta sinulle. Valitse esimerkiksi tuotteet rasvaiselle iholle Bioderma tai Vichy ja nauti kauniista ihosta koko päivä!

Tiesitkö, että rasvaisessa ihossa on omat etunsa? Ihon tali lisää ihollesi kimmoisuutta ja siksi rypyt saattavat ilmestyä näkyviin paljon myöhemmin kuin esimerkiksi kavereidesi kohdalla.