Poskipunat

Suodatin
Parhaiten myyvät

Poskipuna on loistava apulainen, joka tekee ihmeitä kasvoille. Poskipuna saa aina aikaan terveen ilmeen. Sen lisäksi poskipunalla voidaan myös korjata kasvojen muotoa tai tehdä kasvoista nuoremman näköiset. Valitse siis itsellesi parhaiten sopiva poskipuna ja opettele sen salat.

Poskipunan sävyn valinta

Poskipunan sävy voidaan valita kahdella tavalla: joko huulten värin tai ihon ja hiusten värin mukaan. Poskipunan valitseminen huulten värin perusteella on helppoa. Valitse tällöin sävy, joka vastaa parhaiten huultesi luonnollista sävyä.

Poskipunan valintaan ihon tai hiusten värin perusteella pätee yksinkertainen sääntö: vaaleat värit = vaaleammat poskipunan sävyt ja tummemmat värit = tummemmat poskipunan sävyt.

  • Blondit: kirkas vaaleanpunainen tai persikanvärinen poskipuna
  • Brunetit: kullanruskea poskipuna tai viininpunaiset, tummanpunaiset tai lohenpunaiset sävyt
  • Punahiuksiset: aprikoosinvärinen poskipuna tai hiekan sävy

Puuterimainen vai nestemäinen poskipuna – kumpi on parempi?

Se riippuu täysin ihotyypistä. Puuterimainen poskipuna sopii paremmin sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle, jolle mattapintaisuus on eduksi. Jos kärsit kuivasta ihosta talvisin tai ympäri vuoden, nestemäinen tai voidemainen poskipuna sopii sinulle paremmin. Se raikastaa ihoa virheitä korostamatta, ja sitä voidaan käyttää myös huulipunana.

Millä poskipuna levitetään?

Tärkeintä on oikein valittu meikkisivellin. Puuterimainen poskipuna kannattaa levittää hieman isommalla viistopäisellä meikkisiveltimellä. Tarkoituksena on puuteroida iho kevyesti, jotta värisävy näyttäisi kevyeltä ja raikkaalta. Paksu poskipunakerros näyttää helposti luonnottomalta ja keinotekoiselta. Voidemainen poskipuna on kätevintä levittää meikkisienellä.

Poskipunan levittäminen

  1. Supista huulia niin, että posket menevät lommolle ja poskipäät korostuvat. Levitä poskipunaa poskipäiden korkeimmalle kohdalle.
  2. Jos kasvosi ovat leveämmät, levitä poskipunaa viistosti korvan suunnasta nenää kohti ja häivytä hiusrajaa kohti.
  3. Jos kasvosi ovat kapeammat, levitä poskipunaa lähes vaakasuoraan.
  4. Jos levität vahingossa liikaa poskipunaa kasvoille, sivele kasvoja puhtaalla siveltimellä ja pehmennä poskipunaa lisäämällä hieman puuteria

Valitse valikoimastamme kätevä poskipunapuikko tai poskipunapaletti eri tilanteisiin tai ilmettä raikastava voidemainen poskipuna. Poskipunan kanssa kannattaa käyttää myös korostuskynää tai aurinkopuuteria.