Mine põhisisu juurde

Essence Cosmetics

Essence

Meikki on sekä hauska peli että itseilmaisu. Unohda täydellisyys ja kokeile uusia asioita. Saksalainen Essence-brändi luo laadukkaan leikkisän ja edullisen meikin auttamaan sinua saavuttamaan täydellisen lookin - oletpa sitten aloittelija, innokas trendien seuraaja, vai sinulla jo on oma ainutlaatuinen tyyli.

Yli 84% kaikista Essence Cosmetics -tuotteista valmistetaan Euroopassa. Laatu ja ympäristöystävällisyys ovat brändille ensiarvoisen tärkeitä, minkä vuoksi Essence beauty sisältää enimmäkseen luonnollisia ainesosia. Monet Essence-tuotteista ovat itse asiassa vegaanisia.

Brändin tuotevalikoima sisältää kaiken, mitä tarvitset täydelliseen lookiin - pohjustusvoiteista meikkivoiteeseen tai korostusväriin. Meikkivoiteiden lisäksi myös ripsiväri, luomiväripaletit ja poskipunat ovat tuotteita, joilla on suunnaton potentiaali. Suosittu Essence I Love Extreme -ripsiväri antaa ripsillesi äärimmäisen volyymin, kun taas Essence Love What You Do ja Epic Sunset -paletit ovat täydellisiä hienovaraiseen päivälookiin tai vaikuttavaan iltalookiin, ja kaikki Essence-puuterit takaavat, että meikkisi pysyy kauniina tuntikausia.

Katso koko teksti piilota teksti