Kulmakynä

Huolitellut kulmakarvat korostavat silmiä ja antavat kasvoille ilmettä. Jotta vaikutelma olisi täydellinen, on värin, muodon ja leveyden oltava oikea.

Eivätkö kulmakarvasi ole täydelliset luonnostaan? Ei haittaa ollenkaan! Oikea kulmakynä, -geeli, -väri tai vaikka koko kulmakarvasetti tulee avuksesi. Mitä valita kulmakarvojen korostamiseen?

Kulmakynä

Kulmakynä sopii huomiota herättävämpään kulmakarvojen korostamiseen. Loistavaa on se, että sillä voit lisätä väriä kohtiin, joista karvoja puuttuu. Harjaa ensin kulmakarvat ja muotoile sen jälkeen niihin hennosti luonnollinen muoto.

Kulmavärit

Kulmavärit ovat kultaisen keskitien ratkaisu. Ne lisäävät kulmiin väriä luonnollisen näköisesti ja auttavat tarkentamaan niiden muotoa. Kulmaväriä levitetään erityisellä kulmasiveltimellä ja haluttu muoto piirretään kulmien yläreunan mukaan. Lopuksi kulmat harjataan kulmakarvaharjalla.

Kulmageeli

Kulmageeli tai kulmaväriharja maalaa pehmeästi kaikki karvat ja korostaa niiden väriä. Kokonaisilme on pehmeä ja luonnollinen.

Valitse aina kulmavärin, kulmakynän tai kulmaväriharjan värisävy hiusten mukaan, jotta kulmakarvat näyttävät luonnollisilta. Notinolla on laaja valikoima värisävyjä. Valitse niistä omasi.

Katso koko teksti piilota teksti

Parhaiten myyvät