Mine põhisisu juurde

Lattafa

Lattafa

Autenttiset itämaiset tuoksut nojaavat maineikkaan arabialaisen kulttuurin perintöön. Dubailaisen Lattafa-tuoksubrändin hienostuneita parfyymejä viedään Yhdistyneistä Arabiemiraateista yli 60 maahan ympäri maailmaa.

Ylellistä ja eleganttia arabialaista kulttuuria heijastelevan tuoksubrändin kehittivät vuonna 1980 Sheikh Shahid Ahmad ja Shoaibem Iqbalem, jotka nimesivät sen Lattafaksi. Nimen pohjana ovat arabiankieliset sanat ”Latif”, joka tarkoittaa hyväntahtoisuutta ja ystävällisyyttä sekä ”Lateefa”, jonka vastine on ”miellyttävä”. Perustajien visiona oli kehittää laadukas ja ylellinen tuoksu Lähi-idän markkinoille. Startupista kehittyi kuitenkin nopeasti suuri vientiyritys, jonka tuotekehitykseen ja valikoiman laajentamiseen on osallistunut jo kolme sukupolvea Sheikh-perheen jäseniä.
Kokeile sinäkin persoonallisuuttasi korostavia ylellisiä Lattafa-tuoksuja. Naisille ja miehille soveltuvat eau de parfum -tuoksut ilmentävät kantajansa persoonallisuutta kukin tavallaan. Lattafa Ana Abiyedh Rouge on aromaattinen, Lattafa Badee Al Oud Oud For Glory mausteinen ja Lattafa Oud Mood nahkaan vivahtava. Raikkaampia sitruksisia tuulahduksia sisältää puolestaan miehille suunnattu Lattafa Raghba For Man ja ripauksen aistillisuutta molemmille sukupuolille tarjoaa Lattafa Velvet Oud.

Katso koko teksti piilota teksti