Mine põhisisu juurde

CLINIQUE

Clinique tuotteet

Dermatologien kehittämiä ihonhoitotuotteita ja meikkejä, joissa on tehokas, turvallinen ja kliinisesti tutkittu koostumus. Amerikkalainen Clinique välttää valmistusprosessissaan allergeeneja ja ihoa ärsyttäviä ainesosia ehkäisten siten mahdollisia ihovaurioita. Lopputuloksena ovat ensiluokkaiset, hypoallergeeniset meikit ja hoitotuotteet, joita ihosi rakastaa.

Clinique-tuotemerkki perustettiin jo vuonna 1968, jolloin alettiin myydä sen ensimmäistä kasvojen- ja vartalonhoitosarjaa. Alusta asti tärkeää oli yksittäisten ainesosien yhdistely uusimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta siten, että saavutettaisiin paras mahdollinen tulos ihoa ärsyttämättä. Clinique-kosmetiikka on hajustamatonta ja ftalaatitonta, ja se joutuu läpäisemään tiukat allergiatestit, mikä tekee siitä herkimmällekin iholle soveltuvaa.

Kokeile sinäkin kosmetiikkaa, jonka koostumusta tutkitaan jatkuvasti yhteistyössä tutkijoiden, lääkäreiden sekä sertifioitujen dermatologien kanssa, ja saat parhaan mahdollisen tuloksen ilman ihoärsytystä. Kasvojen- sekä vartalonhoitotuotteiden ja meikkien lisäksi kannattaa tutustua myös Clinique-tuoksuihin, joiden joukosta löydät täydellisen tuoksun niin itsellesi kuin läheisillesi. Naiset ihastuvat kukkais- ja hedelmänuotteja pursuavaan Eau De Parfum -tuoksuun Clinique Happy, miehet taas vaikkapa Eau De Toilette -tuoksuun Clinique Happy for Men, joka kätkee sisäänsä sitrusten aromin.

Katso koko teksti piilota teksti