Mine põhisisu juurde

Ihotyypit: Tiedätkö, mikä on sinun ja kuinka hoitaa sitä?

Valitse ihollesi parhaiten sopivat tuotteet. Me olemme poimineet huipputuotteita normaalille, herkälle, rasvoittuvalle ja sekaiholle. Etkö ole varma omasta ihotyypistäsi tai siitä, miten sitä hoidetaan? Tutustu eri ihotyyppien kuvauksiimme ja käteviin päivittäisen ihonhoidon vinkkeihimme.

Normaali iho

Miltä se näyttää:
Ei liian kuiva, ei liian rasvainen. Ei tavallisesti aknea tai suurentuneita ihohuokosia. Ei tunnu kireältä, eikä ärsyynny helposti.

Miten sitä hoidetaan:
Vaikket kärsisikään erityisistä iho-ongelmista, tarvitset silti päivittäistä ihonhoitoa pitämään ihosi kosteutettuna ja ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Puhdista ihosi aamuin ja illoin, käytä kosteuttavaa seerumia ja kosteusvoidetta. Kuori kuollut ihosolukko kerran viikossa ja nauti terveestä ja raikkaasta ihosta.

LISÄTIETOJA

 

Kuiva iho

Miltä se näyttää:
Havaittavasti kuiva, kireä, läiskikäs ja karhean tuntuinen. Kutisee ja hilseilee usein. Ryppyjä ja juonteita ilmaantuu herkästi.
 
Miten sitä hoidetaan:
Jos ihosi on kuiva, poista meikki puhdistusmaidolla, öljyllä tai alkoholittomalla nestemäisellä puhdistusaineella, joka ei sisällä muitakaan ärsytystä aiheuttavia ainesosia. Käytä ravitsevaa voidetta kaksi kertaa päivässä taataksesi intensiivisen kosteutuksen ja levitä sitä seerumin tai hyaluronihappoa sisältävän buusterin päälle. Hoida ihoasi kosteuttavalla kangasnaamiolla kerran viikossa, jotta saat siitä heleän ja nuorekkaan.
 

LISÄTIETOJA

 

Herkkä iho

Miltä se näyttää:
Vaivana usein punoitus, kirvely ja muut epämiellyttävät tunteet. Toisinaan ärsytys aiheuttaa läiskiä iholle.

Miten sitä hoidetaan:
Käytä meikinpoistoon herkältä iholta hellävaraisia tuotteita, kuten vaahtoja ja kasvovesiä. Virkistä ihoa kasvovedellä, kosteuta kevyellä seerumilla ja levitä lopuksi kosteusvoidetta. Älä unohda herkälle iholle tarkoitettua silmänympärysvoidetta. Vältä alkoholia ja keinotekoisia hajusteita sisältäviä tuotteita sekä muita mahdollista ärsytystä aihetuttavia tuotteita. Ihosi tuntuu ratkaisevasti paremmalta.

LISÄTIETOJA

 

Sekaiho

Miltä se näyttää:
Rasvaisempi T-alueelta, mutta lähempänä kuivaa ihoa muualla kasvoissa.

Miten sitä hoidetaan:
Sekaiho tarvitsee tuotteita, jotka tekevät kiiltävät kohdat mattapintaisiksi ja kosteuttavat kuivia kohtia. Poista meikkisi aina huolellisesti ja puhdista ihosi kahdesti päivässä. Kun olet rauhoittanut ihosi kasvovedellä, levitä sille kevyttä seerumia ja mattapinnan luovaa kosteusvoidetta. Oikeat tuotteet tuovat jopa ihosi värisävyn paremmin esiin ja tekevät siitä heleän.

LISÄTIETOJA

 

Rasvoittuva iho

Miltä se näyttää:
Rasvoittuu ja kiiltelee helposti. Vaivana tukkeutuneet ihohuokoset. Meikki ei aina säily hyvänä.

Miten sitä hoidetaan:
Rasvoittuva iho tarvitsee perusteellista puhdistusta ja meikinpoistoa jopa muita ihotyyppejä enemmän. Sinulle sopivimpia ovat geelimäiset puhdistusaineet ja puhdistusvaahdot, jotka voit huuhdella vedellä. Käytä hellävaraista kasvokuorintaa ja puhdistusnaamiota muutaman kerran kuussa. Kevyiden mattapinnan luovien tuotteiden avulla voit heittää hyvästit kiiltelylle.

LISÄTIETOJA

 

Problematic Skin

What it looks like:
Suffers from acne, blackheads, and large pores. Uneven texture and skin tone.

How to take care of it:
Pharmacy brand should be your go-to solution, especially their products designed for acne and other imperfections. Start with a deep cleanse using a gel cleanser or a cleansing water, then use a soothing toner, a non-comedogenic moisturiser, and a local regenerating treatment on your problem spots. Your skin will look so much better.

LEARN MORE