Parranhoito

PARHAAT BRÄNDIT PARRALLESI

Parhaiten myyvät

Kaikki mitä tarvitset parranhoitoon

Pidä parrastasi huolta rakkaudella ja koe korkealaatuisen parranhoidon vaikutukset notino.fi -verkkokaupasta! Parrat ovat jälleen muodissa ja hyvin muotoillusta parrasta on tullut tyylikkään herrasmiehen merkki.

Parranhoitoon sisältyy pesu, siistiminen, hoito, harjaus ja vihdoin trimmaus ja muotoilu. Saadaksesi kaiken lian pois parrastasi voit valita joko erityisen saippuapalan tai mukavan partashampoon. Kun olet pessyt partasi, se tarvitsee jotain ravitsevaa partapalsamin tai partaöljyn muodossa. Pidä partasi haluamallasi pituudella sähköisellä partatrimmerillä. Käytä viimeistelyyn harjaa ja vahatuotetta, joka on suunniteltu erityisesti parralle. Todellisille asiantuntijoille tarjoamme erikoisia parranhoitopaketteja, jotka ovat myös täydellinen lahja sille parrakkaalle erityiselle henkilölle elämässäsi.

Valitse laajasta valikoimastamme miesten huolittelutuotteita tunnetuilta brändeiltä, kuten DANDY, Zew, The Bluebeards Revenge, Captain Fawcett ja monelta muulta! Varastostamme löytyy vain parhaat saatavilla olevat parranhoitotuotteet.