Mine põhisisu juurde

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset

Miesten pakkaukset erikoistarjouksessa
Tarjoamme alennuksen miesten seteistä, jotka ilahduttavat kaikkia miehiä, jotka huolehtivat itsestään.
Lasten lelut ja lahjapakkaukset alennuksella
Tarjoamme alennuksen lasten leluista ja lahjapakkauksista. Ilahduta lapsiasi.
Lahjapakkaus kaupan päälle Dermacol-tuotteiden oston yhteydessä
Osta Dermacol-tuotteita yli 25 eurolla ja me lisäämme tilaukseesi lahjapakkauksen, joka sisältää merkin Cannabis-sarjaan kuuluvan kasvonaamion ja rauhoittavan kasvovoiteen.
Miesten manikyyrisetti Mense lahjaksi
Osta moderneille miehille suunnattua kosmetiikkaa Mense-merkiltä yli 28 eurolla ja saat kaupan päälle miesten manikyyrisetin.
Vegaaninen hammastahna MEDIBLANC lahjaksi
Täydennä hampaidenhoitotuotevarastosi MEDIBLANC:in laadukkailla tuotteilla. Ostaessasi yli 10 eurolla saat meiltä lahjaksi vegaanisen hammastahnan.
NOVELLISTA-saippua lahjaksi
Ostaessasi NOVELLISTA:n tuoksuja täynnä tarinoita 75 ml:n pakkauksessa saat lahjaksi parfymoidun saippuan. Valitse ostoskorissa omasi kahdesta vaihtoehdosta.
Jopa 3 lahjaa Glamglowilta
Jokaiseen Glamglow-tilaukseen lisäämme lahjaksi kasvonaamion. Ostaessasi yli 25 eurolla saat lisäksi lahjaksi kuorivan veden sekä kirkastavan ja sävyttävän kosteusvoiteen.
Ruskettava puuteri Bobbi Brown lahjaksi
Löydä kauneuden salaisuus Bobbi Brownin kanssa. Ostaessasi merkin tuotteita yli 35 eurolla saat kaupan päälle ruskettavan puuterin.
Kosteuttava emulsio Clinique lahjaksi
Ostaessasi Cliniquen kosmetiikkatuotteita yli 39 eurolla saat meiltä lahjaksi kosteuttavan emulsion kuivalle ja erittäin kuivalle iholle 15 ml.
-25 % valikoitujen merkkien seteistä
Saat 25% alennuksen kun ostat 4 settiä merkeiltä Syoss, Schwarzkopf, Nature Box, got2b, N.A.E., Barnängen ja Diadermine. Syötä koodi set25. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.
Meikinpoistolaput Thayers LAHJAKSI
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita laadukkaalta merkiltä Thayers saat lahjaksi pestävät meikinpoistolaput.
-15 % sähkölaitteista
Cyber Monday: 15% alennus sähkölaitteista koodilla cyber. Alennus ei koske erikoistarjouksessa ja poistomyynnissä olevia tuotteita.
Ylellinen kosmetiikkalaukku Paco Rabanne lahjaksi
Osta Paco Rabannen ylellisiä tuotteita yli 75 eurolla ja saat lahjaksi kaksipuolisen kosmetiikkalaukun.
Mystery Box Revolution LAHJAKSI
Tilaa tuotteita Revolution-merkkien laajasta valikoimasta yli 25 eurolla ja saat lahjaksi Mystery Boxin, joka on täynnä ihania meikkituotteita (arvo 25 euroa).
Tuttiklipsi Minikoioi lahjaksi
Osta lasten tuotteita Minikoioi-merkin valikoimasta yli 20 eurolla ja saat lahjaksi tuttiklipsin.

Alennuksia ei voida yhdistää, ja tarjoukset eivät koske alennusmyynnissä olevia tuotteita. Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin varastoa riittää.