Mine põhisisu juurde

Apivita

Mehiläiset ovat luonnon käsityöläisiä ja elämän lähde.

Ilman mehiläisiä koko maailmamme pysähtyisi.

APIVITA ottaa mehiläiset huomioon kaikessa toiminnassaan.

Tutustutaanpa APIVITA-”mehiläispesään” hieman tarkemmin.

BBCStoryWorks Commercial Productions on tuottanut tämän videon APIVITALLE ja Cosmetics Europelle.

Katso lisätietoja osoitteessa: https://essentialsfordailylife.cosmeticseurope.eu/about.html

Katso koko teksti piilota teksti

Apivita-merkistä

Luonnollinen. Tehokas. Kokonaisvaltainen. Sellainen on aurinkoisesta Kreikasta peräisin oleva Apivita-kosmetiikka, joka huokuu kauneutta, tyytyväisyyttä ja terveyttä. Apivita tukee tasapainoista ja harmonista elämäntapaa sekä käyttää tuotteissaan ensiluokkaisia luonnonaineita. Tuotteet eivät sisällä ftalaatteja, silikoneja eivätkä mineraaliöljyjä.

 

Apivitan tarinan alku ulottuu aina vuoteen 1972, jolloin nuoret apteekkarit Nikos ja Niki Koutsian perustivat merkin. He saivat innoitusta mehiläisyhteiskunnista, kreikkalaisesta luonnosta ja Hippokrateen holistisista periaatteista. Apivita-nimi syntyi latinalaisista sanoista apis (mehiläinen) ja vita (elämä), koska juuri mehiläistuotteilla on tärkeä rooli tämän kreikkalaisen kosmetiikan koostumuksissa.

Vakuutu sinäkin Apivita-tuotteiden vaikutuksista. Kokeile esimerkiksi merkin suosittua kosteuttavaa sarjaa Apivita Aqua Beelicious, anti-age-sarjaa Apivita Bee Radiant, Apivita Cleansing -puhdistustuotteita tai tehokkaita Apivita Express Beauty -kasvonaamioita. Huomion arvoisia ovat myös kiinteyttävä voide ja seerumi Apivita Queen Bee, hiustenlähtöä vähentävä hiussuihke Apivita Hair Loss tai ryppyjä ehkäisevä Apivita Wine Elixir -hoito.

Katso koko teksti piilota teksti