Shampoo

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   35
  •   5
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Anna hiuksillesi niiden ansaitsemaa puhtautta. Valitse laadukas hiusshampoo!

Notino.fi -verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät pelkästään ammattilaisten käyttämiä shampoita kaikille hiustyypeille – kuivista rasvaisiin.

Laajasta valikoimastamme löytyy myös erikoissampoita hiusten kellastumista ja vaalenemista ehkäisemään, shampoot värjätyille hiuksille ja ravitsevia sampoita kuiville ja kemiallisesti vaurioituneille hiuksille. Myymme myös tuotteita aaltoilevien hiusten muotoiluun tai shampoita hiusten suoristamiseen ja kiillon palauttamiseen. Kokeile myös erittäin suosittua kuivashampoota, joka on korvaamaton matkoilla tai silloin, kun aikaa ei ole.

Valikoimastamme löydät myös shampoot erilaisiin hiusten ongelmiin : hilseshampoo, hiustenkasvua lisäävä shampoo, hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo tai shampoo herkälle päänahalle. Kokeile vaikkapa suosittua kofeiinishampoota, joka stimuloi hiustenkasvua ja vahvistaa hiusjuuria!

Jotta hiustenhoitosi olisi täydellistä, valitse shampoon lisäksi myös ravitsevaa hoitoa: hoitoaine tai hiusnaamio.

Valitse shampoo ammattilaisten käyttämistä merkeistä. Suosituimpia hiuskosmetiikkamerkkejä ovat esimerkiksi L'Oréal Professionnel, TIGI, Goldwell, Kérastase ja Matrix.