Valkaiseva hammastahna

Parhaiten myyvät

Etsitkö hellävaraista keinoa hampaiden valkaisemiseen kotikonstein? Vai aiheuttavatko hammaslääkärikäynnit liikaa ahdistusta? Valkaisevalla hammastahnalla tulokset näkyvät jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Miten valkaiseva hammastahna toimii?

Hampaiden valkaisuun tarkoitetun hammastahnan tärkein tehtävä on poistaa kahvin, teen ja ruoan aiheuttamat värjäymät hammaskiilteen pinnasta ja palauttaa hampaiden luonnollisen valkoinen väri.

Valkaisevat hammastahnat jaetaan kahteen ryhmään toimintaperiaatteen mukaan: fysikaaliseen ja kemialliseen. Fysikaalisesti vaikuttavissa hammastahnoissa on enemmän hankaavia ainesosia eli pieniä hiukkasia, jotka hiovat hammaskiillettä.

Kemiallisesti vaikuttavat valkaisevat hammastahnat taas sisältävät peroksidia, joka poistaa värjäymät suoraan hampaan rakenteesta.

Hiilihammastahna

Haluatko vaalentaa hampaitasi luonnollisella tavalla? Kokeile hampaiden valkaisua aktiivihiilellä! Viime vuosien hitiksi noussut hiilihammastahna auttaa pääsemään toivottuihin tuloksiin. Musta väri on peräisin hammastahnan sisältämästä aktiivihiilestä, joka poistaa hampaista plakin ja värjäymät hellävaraisesti ja luonnollisella tavalla.

VINKKI: Hiilihammastahnoja vastaavaan suosioon ovat yltäneet myös hampaiden valkaisujauheet, jotka palauttavat hampaiden luonnollisen kirkkaan valkoisen värin. Valkaisujauhe toimii samaan tapaan kuin hammastahna. Se eroaa kuitenkin hammastahnasta siinä, että valkaisujauhe puhdistaa hampaat suoraan sen sijaan, että se olisi hammastahnassa sideaineilla yhdistettynä jauhemaisena ainesosana.

Kuinka kauan hampaiden valkaiseminen hammastahnalla kestää?

Paraskaan hammastahna ei saa aikaan samoja tuloksia kuin ammattilaisen tekemä hampaiden valkaisu. Valkaisutulos riippuu aina valkaisevan hammastahnan tyypistä, ainesosista ja valkaisuvaikutuksesta.

Jos haluat vaalentaa hampaita yhden tai kahden sävyn verran, valkaiseva hammastahna on paras ratkaisu. Tulosten näkymiseen saattaa kulua parista viikosta jopa useaan kuukauteen.

Älä peittele hymyäsi! Meiltä löydät runsaasti tehokkaita valkaisevia hammastahnoja suosituilta merkeiltä, kuten Swissdent, Curaprox, Opalescence ja Oral B.