Hiusvärit ja kampaamotarvikkeet

Parhaiten myyvät

Tutustu hiusväreihimme ja kampaamotyökaluihimme

Löydä täydellinen sävysi ja nauti loistavasta uudesta hiustyylistäsi! Meillä on kaikki tarvitsemasi hiusten värjäykseen yhdessä paikassa, mukaan lukien kampaamotarvikkeet.

Tarjoamme ammattimaisia hiusväriaineita kampaamokäyttöön, samoin kuin hiusvärit kotivärjäykseen. Hanki haluamasi vaalea sävy hiusten valkaisutuotteillamme ja peitä harmaat ja tyvikasvu suihkutettavalla tyvisävytteellä. Meillä on jotain myös niille, jotka haluavat vain kokeilla ja testata uusia värejä tai pitää niitä vain vähän aikaa. Väliaikaiset hiusvärit ovat täydellinen vaihtoehto molemmissa tapauksissa. Voit valita useista eri väreistä, luonnollisista sävyistä sähkösinisiin tai kuumaan pinkkiin!

Voit myös ostaa ammattilaisia kampaamotyökaluja, kuten sekoituskulhoja, värjäysharjoja ja käsineitä, jotta koko värjäysprosessi olisi helpompaa. Valikoimastamme löytyy myös permanenttiaineita ja kihartimia suorahiuksisille, jotka haluavat antaa hiuksilleen pientä twistiä.

Valitse parhaat hiusten värjäystuotteet ammattimaisilta brändeiltä kuten L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Wella Professional ja monilta muilta!