Mine põhisisu juurde

FOREO

Foreo

FOREO asettaa uudet kauneuden ja terveyden standardit ihonhoidossa. Brändin filosofia perustuu uskoon, että kun tunnet olosi hyväksi, näytät myös hyvältä. Ruotsalaisen yrityksen vuonna 2013 kehittämä vallankumouksellinen FOREO LUNA ™ ihonpuhdistusjärjestelmä auttaa sinua kokemaan tämän tunteen aina uudelleen ja uudelleen.

 

FOREO äänipesuharjat on valmistettu hypoallergeenisesta, ei-huokoisesta silikonista, mikä takaa, että ne täyttävät korkeat hygieniastandardit. Yli kahdeksantuhatta äänisykettä minuutissa ja ainutlaatuinen muotoilu takaavat yhdessä ihon lempeän ja syvällisen puhdistuksen. Jokaisen käytön jälkeen iho on puhtaampaa, sileämpää ja säteilevämpää.

Voit valita laajasta tuotevalikoimasta. Perusversion FOREO LUNA lisäksi on myös FOREO LUNA 2, jolla on vanhenemista estävä vaikutus, kompakti FOREO LUNA mini 2, matkaystävällinen LUNA go tai pienin, LUNA play. FOREO ISSA -hammasharja ja FOREO IRIS -harja silmäalueen hierontaan ovat myös erittäin suosittuja.

FOREO-tuotteet sopivat erilaisille ihotyypeille ja niitä on saatavana monissa värikkäissä ja leikkisissä versioissa. Valitse suosikkisi!

Katso koko teksti piilota teksti