Vaippaihottuman hoito

Parhaiten myyvät

Vaippaihottuman hoito

Suojaa vauvan herkkää ihoa vaippaihottumalta. Käytä kaikkia mahdollisia keinoja, kuten kylvettämistä, talkkia tai vaippaihottuman hoitoon tarkoitettua voidetta, ja hoida ärtynyt iho kuntoon mitä pikimmiten.

Vaippaihottuma voi aiheuttaa rakkaimmallesi todella epämiellyttävän olon. Ihottuman saa aikaan yleensä hankaus taipeiden alueella, jossa ihon on hyvin ohutta. Joskus syynä voi olla kestovaippojen käyttö tai allergiareaktio vaippaan tai voiteeseen.

Hoida vauvan vaippaihottuma heti, kun huomaat sen. Käytä ihottumaan kotona voidetta, talkkia tai rasvaa. Matkalle mukaan sopivat lasten kosteuspyyhkeet, joiden avulla saat ärtyneet alueet puhdistettua, missä ikinä olettekin.

Mikä auttaa vaippaihottumaan?

Voiteet ja rasvat vaippaihottuman hoitoon

Vauvan vaippaihottumaan kannattaa valita voide tai rasva, joka sisältää sinkkiä, pantenolia sekä E- ja D-vitamiineja. Näin tuot ärtyneelle alueelle välittömän helpotuksen, ja punoitus alkaa helpottaa. Vaippaihottuman kadottua käytä vaippaihottumaa ehkäisevää voidetta. Levitä sitä aina hyvin kuivatulle iholle pieni määrä kerrallaan.

Lasten puuterit ja talkit vaippaihottuman hoitoon

Lasten talkki imee kosteuden itseensä välittömästi, eikä siksi sovi vauvan pepulle. Talkin ja hien yhdistelmä nimittäin saa aikaan paakkuja, jotka ärsyttävät ihoa entistä enemmän. Milloin talkkia tai puuteria tulee siis käyttää? Se toimii loistavasti hankaumiin rinnassa, varpaiden välissä, sisäreisillä ja kainaloissa.

Suihke vaippaihottuman hoitoon

Suihke on hyvä vaihtoehto voiteille ja rasvoille vaippaihottuman hoidossa. Voit käsitellä vaippa-alueen koskettamatta ihoa, jolloin estät bakteerien siirtymisen käsistäsi ihottuman vaivaamalle alueelle.

Meiltä saat parhaan avun vauvan vaippaihottuman hoitoon! Kokeile kehäkukkavoidetta vaippaihottumaan, lasten talkkia, puuteria, suihketta tai muita vauvojen voiteita. Meiltä löydät suositut tuotemerkit Johnson's, Weleda, Sebamed ja Bepanthen.