Avène Eau Thermale Lämpövesi

Avène Eau Thermale Lämpövesi
Avène Eau Thermale Lämpövesi
Erikoistarjoukset
150 ml
7,50

Koodi: AVE0703 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
perjantai 14.5.2021

Kuvaus Avène Eau Thermale
Ominaisuudet

Mikäli haluat raikastaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja yksinkertaisesti, terveyslähdevesi Avène Eau Thermale on juuri oikea valinta.

Ominaisuudet:

  • rauhoittaa ärsytystä
  • poistaa ihon kutinaa
  • virkistää väsynyttä ihoa
  • kiinnittää meikin

Käyttöohjeet:
Suihkuta kasvojen ja vartalon ihon herkkiin paikkoihin ja anna vaikuttaa hetken. Käytä tarpeen mukaan milloin tahansa päivän aikana.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
Rauhoittava, Ravitseva

Tietoja brändistä Avène

Avène brändillä on Etelä-Ranskan lähdeveden voimaa. Joka vuosi samannimiset kylpylävedet osoittavat sekä suurelle yleisölle että ammattilaisille, että Avène-lähdevesi auttaa ongelmissa atooppisen ihottuman, psoriaasin, palovammojen ja ihon allergisten reaktioiden kanssa.

 

Lähdeveden hyödylliset vaikutukset ovat olleet tiedossa jo vuodesta 1736, ja ne on nyt vahvistettu yli 300 kliinisessä tutkimuksessa. Avène tuotteiden lempeät mineraaliaineosat jättävät iholle kevyen suojakalvon. Laadukkaat tuotteet estävät ärtymystä, rauhoittavat ihoa ja hoitavat sitä syvästi.

Huolellisuus, lähdeveden käytön tiukat normit, tehokkaiden uusien aineiden laaja tutkimuskokemus – näiden asioiden ansiosta Avèneon yksi johtavista dermokosmetiikkabrändeistä maailmanlaajuisesti.

Arvostelu Avène Eau Thermale