Huulirasvat

Älä anna huuliesi kuivua ja suojaa niitä pakkaselta ja muilta sään vaikutuksilta. Pidä aina käsillä huulivoidetta, joka kosteuttaa, ravitsee ja pehmentää.

 

Huulirasva ei saa puuttua ainoastakaan käsilaukusta. Se nimittäin kykenee pehmentämään hetkessä halkeilevat ja kuivuneet huulet, jotka eivät näytä kovinkaan kauniilta. Käytä säännöllisesti joka päivä huulivoidetta tai -rasvaa ja nauti kauniista hymystä.

Suosituimmat huulivoiteiden ainesosat

Kokeile luonnonbalsameita huulille ja koe niiden luonnollisten ainesosien voima:

  • Karitevoi kosteuttaa, pehmentää ja elvyttää halkeilleita huulia.
  • Mehiläisvaha ja hunaja suojaavat huulia kuivumiselta.
  • Avokadoöljy ravitsee myös erittäin kuivia huulia ja lisää niiden kimmoisuutta.
  • Kamomilla rauhoittaa ärsytystä ja sopii myös herkälle iholle.

Huulibalsamityypit

notino.fi -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman huulibalsameita ja sieltä jokainen löytää omansa. Varmasti myös muulloin kuin kesällä arvostat huulivoidetta UV-suojalla, joka suojaa huulia palamiselta. Halutessasi täyteläisemmät huulet, sinua auttaa huulia suurentava huulivoide.. Kauniin värin huulillesi tuovat värikkäät huulivoiteet ja valikoimastamme löytyy myös miehille tarkoitettuja huulivoiteita ilman kiiltoa, väriä ja tuoksua. Perinteitä arvostavat voivat valita ikinuoren tšekkiläisen jelení lůj-huulirasvan.

Kokeile vaikkapa suosittua munan muotoista EOS-huulibalsamia tai osta testattuja dermokosmetiikkatuotteita Biodermilta tai Eucerinilta!

Vinkkimme : Käytä kerran viikossa monipuoliseen huulien hoitoon myös huulikuorintaa, joka poistaa huulilta kuolleet ihosolut, ja levitä sen jälkeen ravitseva huulinaamio.

Katso koko teksti piilota teksti

Suodatin

Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä

Brändi

Näytä lisää

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset

Arviointi

  •   2
  •   3
Parhaiten myyvät