Mine põhisisu juurde

Miten tuotearvostelut toimivat Notinolla?

Arvostelut päätyvät verkkosivustollemme usealla eri tavalla:

Kun ostat meiltä jotain, päätät jossain vaiheessa itse kirjoittaa arvosteluja yksittäisistä tuotteista. Tämä on tavallisin tapa, jolla saamme arvosteluja verkkosivustollemme. Lähetämme myös arvostelupyynnön sähköpostitse, kun ostoksesta on kulunut jonkin aikaa. Verkkosivustolle tallennetun arvostelun kohdalla tarkistamme, onko tuote kirjautuneen käyttäjän ostoshistoriassa, ja jos asiakas on todella aiemmin hankkinut kyseisen tuotteen itselleen, merkitsemme arvostelun Varmennetuksi.

 

Voit kirjoittaa arvostelun myös muualta ostamistasi tuotteista. Emme kuitenkaan voi varmentaa tällaisten arvostelujen alkuperäisyyttä. Sama koskee ennen 28.5.2022 kirjoitettuja arvosteluja, joita emme merkitse minkäänlaisilla tunnisteilla, sillä emme pysty varmentamaan arvostelujen alkuperäisyyttä.
 

 

Lähetämme influencereille ja testaajille lahjapaketteja, jotka sisältävät ilmaistuotteita. He testaavat tuotteet meidän puolestamme ja kirjoittavat halutessaan arvostelun. Tällaiseen arvosteluun lisäämme tarkennuksen: Lahja.

 
Asiakkaidemme kirjoittamia arvosteluja emme muokkaa millään tavoin. Poikkeuksina ovat ainoastaan aggressiiviset ja selkeästi alatyyliset arvostelut, jotka poistamme välittömästi. Sellaisia on onneksi hyvin vähän.
 
Haluatko kokeilla arvostelun kirjoittamista? Kirjaudu tilillesi ja napsauta profiilissasi välilehteä Ostetut tuotteet ja valitse tuote, josta haluat kirjoittaa arvostelun, tai etsi se suoraan verkkokaupastamme.
 
Ilmoitamme jokaisen arvostelun alkuperän ja mahdollisen varmennuksen 28.5.2022 alkaen. Vanhemmat arvostelut eivät välttämättä ole täysin aitoja.