Luomivärit

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   7
  •   3
  •   1
Parhaiten myyvät

Luomivärit korostavat kauniisti silmiesi väriä. Nyt ei enää kukaan pääse katsettasi pakoon! Luomiväripaletin avulla sinusta tulee silmämeikin mestari. Jos etsit käteviä meikkejä matkoille tai käsilaukkuun, kokeile kynäluomivärejä tai pienikokoisia yksivärisiä luomivärejä. Piilolinssien käyttäjille sopivat erityisesti voidemaiset ja nestemäiset luomivärit. Ja jos sääennuste lupaa huomiseksi sadetta, juuri kun sinulla on treffit tai työhaastattelu, pulman ratkaisee vedenkestävä luomiväri.

Hyvin valittu luomivärityyppi on vain puolet menestyksestä. Tärkeä on myös sävy, joka tulee valita oman hipiän ja silmien värin mukaan. Täydellisen tuloksen saavutat, jos käytät silmiesi värille vastakkaista luomivärin väriä eli vastaväriä.

Jos haaveenasi on siisti, luonnollinen ulkonäkö, kokeile nude-luomiväripalettia, joka sopii kaikenvärisille silmille poikkeuksetta! Jos valmistaudut iltaan ja aiot päästä huomion keskipisteeksi, kannattaa laittaa voimakkaan väristä tai hohtavaa glitter-luomiväriä.

Millainen luomiväri sopii silmiesi väriin?

Luomivärit sinisille silmille

Sinisilmillä on mistä valita! Vaaleansinisille silmille sopivat etenkin tummanruskeat, vaaleanpunaiset ja violetit luomivärit. Taivaansinisiä silmiä korostavat parhaiten metalliset värit. Sinivihreiden silmien paras kumppani taas on aprikoosinvärinen luomiväri.

Luomivärit vihreille silmille

Vihreitä silmiä pukevat parhaiten violetit luomivärit. Jos violetti ei kuitenkaan kuulu suosikkeihisi, kokeile kirkkaampia värejä, kuten vaaleanbeigeä, vaaleanpunaista tai hopeaa. Silmät korostuvat myös syvänsinisellä luomivärillä. Illanviettoon sopii loistavasti metallinen kultainen sävy.

Luomivärit ruskeille silmille

Ruskeille silmille sopivat parhaiten beiget, aprikoosinväriset ja vihreät luomivärit. Valitse joko syvemmät tai vaaleammat sävyt, jotka tekevät silmistä ilmeikkäämmät. Kokeile illanviettoon smokey eye -meikkiä.

Luomivärit harmaille silmille

Harmaat silmät ovat harvinaisia, ja siksi niitä tuleekin korostaa! Harmaille silmille sopivat mitkä tahansa voimakkaan väriset tai hohtavat luomivärit. Kokeile esimerkiksi kultaista väriä illanviettoon ja violettia tai oranssia päiväkäyttöön.

Miten käyttää luomivärejä: kolme sääntöä loistavaan tulokseen

  1. Käytä aina enintään kolme sävyä kerrallaan.
  2. Tummemmat värit kuuluvat tulla silmän ulkonurkkaan. Mitä lähempänä sisänurkkaa, sitä vaaleampaa väriä tulee käyttää.
  3. Ennen silmien meikkaamista levitä luomille silmämeikin pohjustusvoide, jotta luomiväri pysyy paikoillaan pitempään.

Selaa upean värikkäitä sävyjä notino.fi:ssä. Sieltä löytyy laadukkaita luomivärejä ja luomiväripaletteja maailmankuuluilta merkeiltä, kuten NYX Professional Makeup, Makeup Revolution, ja monelta muulta!