Aurinkopuuterit

Parhaiten myyvät

Haaveiletko ruskettuneesta ihosta myös viileämmän sään kuukausina? Laadukkaalla aurinkopuuterilla taiot ruskettuneen ilmeen kasvoillesi ja näytät hetkessä kuin juuri kesälomalta palanneelta. Aurinkopuuteri sopii sen lisäksi myös kasvojen varjostamiseen. Muutamien testattujen sääntöjen noudattaminen riittää hyvään lopputulokseen.

Minkä aurinkopuuterin valitsisit?

Jollet aikaisemmin ole ihastunut aurinkopuutereihin, valitse mieto aurinkopuuteri tai aurinkopuuterihelmiä. Tämäntyyppisten aurinkopuuterien levitys on yksinkertaista. Riittää, kun levität sitä huiskulla kevyesti poskipäiden alle, ohimolle, leuan ympärille sekä nenänpieliin ja lisäät intensiteettiä vähitellen. Jauhemaisen aurinkopuuterin levität helposti huomaamattomaksi ja samalla estät ei-toivotun keinotekoisen vaikutelman.

Jauhemaisten aurinkopuutereiden lisäksi löydät myös nestemäisiä aurinkopuutereita ja aurinkopuuteripuikkoja. Pienen harjoituksen jälkeen pystyt niillä luomaan vaikutelman luonnollisen päivettyneestä ihosta.

Millä levittää aurinkopuuteria?

Riippuu taidoistasi, kokemuksestasi ja omista mieltymyksistäsi. Jos sinulla on aurinkopuuterin levittämisen taito hyppysissäsi, voit levittää sitä esimerkiksi sienellä. Jos olet aloittelija, suosittelemme suurta sivellintä, jonka avulla luot luonnollisennäköisen lopputuloksen.

Kokeile Catrice-aurinkopuuteria tai mietoja aurinkopuutereita L’Oréal Parisilta tai NYX Professional Makeupilta ja luo päivettynyt ulkonäkö!