Itseruskettavat voiteet ja aurinkopuuterit

Parhaiten myyvät

Nauti hehkuvasta ja ruskettuneesta ihosta ympäri vuoden! Eikä sinun tarvitse mennä solariumiin.

Ihanan luonnollisen ruskettuneen ulkonäön taiot itseruskettavan voiteen avulla oman kotisi rauhassa. Kokeile laadukasta itseruskettavaa voidetta Bioderma tai vaikkapa Clinique, jotka takaavat pitkäkestoisen rusketuksen.

Valitse oikea itseruskettavan voiteen tyyppi

Valitse itseruskettava tuote, joka on vain yhtä tai kahta sävyä tummempi kuin ihosi luonnollinen väri. Jokaisessa itseruskettavassa voiteessa on jotain omanlaistaan. Käytätkö mieluiten laadukasta itseruskettavaa voidetta, vaahtoa, öljyä vai suihketta?

  • Itseruskettava suihke - levittyy helposti ja lisäksi imeytyy nopeasti
  • Itseruskettavat vartalovoiteet ja rasvat - kosteuttaa ja ravitsee ihoa
  • Itseruskettava vaahto - levittyy helposti ja muodostaa luonnollisen rusketuksen ilman läiskiä, soveltuu myös aloittelijalle

Älä unohda, että kasvojen iho on ohuempi kuin vartalon iho, mistä syystä kasvoihin on käytettävä erityistä kasvoihin tarkoitettua itseruskettavaa voidetta .

Miten levittää itseruskettavaa voidetta

  • Kuori koko vartalo. Levitä polviin ja kyynärpäihin kosteusvoidetta. Sillä tavoin vältät läiskät.
  • Levitä ohut kerros voidetta tasaisesti jalkateristä pois päin. Täydellisen levityksen varmistamiseksi käytä itseruskettavalle voiteelle tarkoitettuja erikoiskäsineitä.
  • Jos levität voidetta käsin, älä unohda pestä käsiä heti levittämisen jälkeen.
  • Odota noin 20 minuuttia, kunnes itseruskettava voide kuivuu.

Haaveiletko selkeästi havaittavasta rusketuksesta heti levittämisen jälkeen? Käytä silloin itseruskettavan tuotteen käytön jälkeen aurinkopuuteria ja nauti välittömästä rusketuksesta kuin olisit tulossa suoraan mereltä!