LUONNONKOSMETIIKKA

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   35
  •   6
  •   5
  •   1
Parhaiten myyvät

MITÄ ON LUONNONKOSMETIIKKA?

Luota luontoon ja nauti sen voimasta ihollasi. Laadukkaat 100% luonnolliset kosmeettiset tuotteet sisältävät vain puhtaita luonnollisia ainesosia, joissa on runsaasti vitamiineja, kosteuttavia aineita ja antioksidantteja, jotka edistävät ja stimuloivat ihon luonnollisia prosesseja. Synteettisten aineiden (kuten säilöntäaineiden, keinotekoisten väriaineiden tai hajusteiden) puuttuminen tarkoittaa, että luonnonkosmetiikka on lempeä ja ystävällinen sekä keholle että ympäristölle.

Valitse sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita laajasta valikoimastamme. Laadukas luonnollinen shampoo, hiusväri ja muu luonnollinen hiustenhoito antaa hiuksillesi ravinteita ja loistavan kiillon. Luonnollinen hammastahna ja hammasharjat kirkastavat hymyäsi, luonnollinen päivävoide tekee ihostasi virheettömän ja luonnollinen meikki korostaa kauneuttasi.

Tarjoamme luonnollisia deodorantteja ja luonnollisia tuoksuja, jotka eivät aiheuta hengitys- tai ihoärsytystä. Valikoimassamme on myös luonnollisia öljyjä, kuten argan- tai kookosöljy, jotka yllättävät sinut lukuisilla myönteisillä vaikutuksillaan.

Meillä on vain parhaita luonnonkosmetiikkatuotteita laadukkailla ainesosilla tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Weleda, Renovality, Lumene, Burt's Bees, Schmidt's, Natura Siberica tai The Organic Pharmacy.

Luonnonkosmetiikkatuotteiden suosio on viime aikoina kasvanut. Löydä sinäkin puhtaiden luonnollisten ainesosien upeat vaikutukset.