Suihkugeeli

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Brändi
Näytä lisää
Sukupuoli / Ikäryhmä
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   12
  •   3
  •   2
  •   1
Parhaiten myyvät

Valitse paras suihkugeeli iholle. Etsitpä öljygeeliä herkälle iholle, ylellistä ja huumaavan tuoksuista suihkugeeliä tai pientä matkapakkausta, meiltä löydät varmasti etsimäsi. Aloita aamusi lempituoksullasi ja helli ihoasi laadukkaalla hoidolla!

Suihkugeelit naisille

Hajustetut suihkugeelit kuuluvat naisten suosituimpiin suihkutuotteisiin. Runsasvaahtoisilla ja ylellisesti tuoksuvilla suihkutuotteilla on virkistävä, raikastava, stressiä lieventävä, aromaterapeuttinen ja rentouttava vaikutus - ne puhdistavat tehokkaasti ruumiin lisäksi myös mielen.

Naisille suunnattu kosteuttava suihkusaippua tekee ihosta samettisen pehmeän jokaisen suihkukerran jälkeen. Jos haluat vaihtaa tuoksua, hanki suihkugeelisetti. Älä unohda pakata mukaasi lomalle aurinkovoiteen lisäksi auringonoton jälkeen käytettävää suihkugeeliä matkapakkauksessa!

Muista myös intiimialueen asianmukainen hoito! Sille soveltuvat intiimihygieniaan tarkoitetut erityisgeelit, jotka ovat hellävaraisempia ja pehmeämpiä ja ylläpitävät ihon luonnollista pH-arvoa.

Suihkugeelit miehille

Yleisesti ottaen miehet hikoilevat naisia enemmän, ja siksi miesten suihkugeeli tuoksuu pitkään ja intensiivisesti, jotta suihkun vaikutus kestäisi pitempään. Valikoimissa on paljon raikkaita ja mausteisia tuoksuja, jotka herättävät aamuisin ja poistavat iltaisin iholle kertyneen lian.

Erittäin käytännöllinen suihkugeeli 2 in 1 miehille, eli suihkugeeli ja sampoo yhdessä, soveltuu urheilijoiden lisäksi jokaiselle käytännölliselle miehelle, joka ei halua täyttää kylpyhuonettaan kosmetiikkatuotteilla.

Suihkugeelit herkälle iholle

Jos kärsit suihkun jälkeen itsepintaisesta kutinasta ja kuivasta ja kireästä ihosta, kokeile hellävaraista kosteuttavaa hajustamatonta suihkugeeliä. Etkö halua luopua tuoksusta? Kokeile siinä tapauksessa saippuatonta luonnollista suihkugeeliä, suihkuvoidetta tai suihkuöljyä. Atooppiselle iholle soveltuu erinomaisesti öljypohjainen suihkugeeli herkälle iholle. Se ravitsee ihoa ja kosteuttaa sitä syvältä, eikä kuivaa ihoa.

Suihkugeelit lapsille

Lasten suihkugeelit eroavat monella tapaa aikuisten suihkugeeleistä. Lasten iho on herkempi ja pehmeämpi ja tarvitsee sen vuoksi pH-arvoltaan neutraalia ja koostumukseltaan ravitsevaa suihkugeeliä. Parhaat lapsille tarkoitetut suihkugeelit sisältävät enemmän emulsioita ja luonnon öljyjä.

Rakastatko kookoksentuoksuista suihkugeeliä sen eksoottisen tuoksun takia? Vai pidätkö enemmän hajustamattomasta suihkugeelistä? Osoitteesta notino.fi löydät aina juuri sen oikean suihkutuotteen! Valitse Biodermin, Vichyn, Weledan sekä muiden merkkien laajoista valikoimista mainioon hintaan.