Skip to main content

Kylpysuola

Parhaiten myyvät

Kylpysuola tekee olostasi rentoutuneen ja auttaa samalla hoitamaan erilaisia iho-ongelmia. Täytä vain kylpyamme, jätä vaatteesi ja huolesi sivuun ja antaudu rentouttavan kylvyn nautinnoille.

Kokosimme yhteen laadukkaimmat Kuolleenmeren suolaa, magnesiumia sekä laventelin, ruusun ja eukalyptuksen tuoksua sisältävät kylpysuolat sekä erityisen jalkakylpysuolan.

Miksi käyttää kylpysuolaa?

  • Voimakkaiden tuoksujen rentouttavan vaikutuksen lisäksi kylpysuolalla on myös kehoa palauttava vaikutus. Suolassa on runsaasti luonnollisia mineraaleja, jotka auttavat lievittämään muun muassa ihosairauksien oireita.
  • Suosituimpien rentouttavien kylpysuolojen joukkoon kuuluu laventelikylpysuola, jolla on erittäin rauhoittava vaikutus ja joka myös lievittää lihaskouristuksia ja reumasärkyjä.
  • Suosittujen tuotteiden joukkoon kuuluu myös Kuolleenmeren kylpysuola, joka auttaa aknen ja psoriasiksen hoidossa. Merisuolaa sisältävä kylpysuola lievittää myös hermojännitystä ja migreeniä. Lisäksi se auttaa poistamaan kuona-aineita kehosta ja lieventää jalkapohjien hikoilua.
  • Mainitsemisen arvoinen on myös magnesiumkylpysuola, jossa magnesium on pääasiallisena ainesosana. Tämä kylpysuola on loistava apu iho-ongelmia, reumaa, niveltulehduksia, lihasjännitystä, nivelkipuja ja kuukautiskipuja vastaan.

Valitse parhaat kylpysuolat loistavaan hintaan ja hemmottele kehoa ja mieltä niiden ansaitsemalla tavalla!

Vinkkimme: Kokeile myös suosittuja poreilevia kylpypalloja tai kylpyvaahtoa ja antaudu rentouttavan kylvyn syleilyyn.