Kiharat hiukset

Suodatin päällä
  • Kiharat ja Aaltoilevat Hiukset
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   1
  •   1
Parhaiten myyvät

Hoida kiharia hiuksiasi ja nauti kauniista kiiltävistä kiharoista!

Kiharilla hiuksilla on usein taipumus kuivua ja katkeilla ja siksi ne tarvitsevat ravitsevia kosteuttavia tuotteita kiharille hiuksille, jotka eivät rasita niitä ja jotka edistävät niiden kauniisti järjestettyä ulkonäköä.

Pese kiharat hiuksesi erityisillä kosteuttavilla shampoilla kiharille hiuksille ja levitä sitten hiuksiin hoitoaine. Toisinaan täydennä hoitoa käyttämällä syväkosteuttavia hiusnaamioita tai ravitsevia öljyjä. Viimeistelessäsi hiustesi muotoilua käytä muotoilutuotteita, jotka on kehitetty kiharille ja aaltoileville hiuksille. Ihanteellisia ovat ennen kaikkea muotoiluvoiteet, vaahdot tai suihkeet, jotka kiinnittävät ja muotoilevat hiuksia, mutta samalla antavat niille ilmavuuden ja kimmoisuuden.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat kiharille hiuksille. Valikoimastamme löydät myös tuotteet, jotka on erityisesti suunniteltu permanentatuille hiuksille, hoitoaineet pörröisyyttä vastaan, pehmentävät hiusmaidot hiusten lämpökäsittelyyn ja muotovaahdot, jotka tuovat kampaukselle vahvaa pitoa.