Mine põhisisu juurde

GUERLAIN

GUERLAIN

Ajaton tietotaito, lakkaamaton tieteellinen tutkimus, innovaatiot ja parannukset, rohkeat suunnittelijat, legendaariset luomukset ja kauneuskulttuuri brändin symbolina. Guerlainin ylellisten parfyymien historia ulottuu aina vuoteen 1828.

Alusta lähtien Guerlain on valmistanut parfyymeja ja kosmetiikkaa Ranskassa. Tuotannossa yhdistyvät käsityötaito, huipputeknologia sekä ympäristö- ja sosiaalinen vastuu. Guerlainin tiimit kehittävät päivittäin ylellistä mutta kestävää kosmetiikkaa auttaen säilyttämään asiakkaidensa, luonnon ja planeetan kauneuden. Guerlain on voittanut korvaamattoman taitotietonsa ansiosta Ranskan talous- ja valtiovarainministeriön myöntämän Living Heritage Company -tunnustuksen.

Guerlain on valmistanut 190 vuoden aikana 1 100 tuoksua. Guerlainin hajuvesien viidettä sukupolvea edustaa Thierry Wasser, joka matkustaa ympäri maailmaa etsimässä ylellisille hajuvesilleen harvinaisimpia luonnon raaka-aineita – aina paikallista väestöä ja luontoa kunnioittaen.

Tutustu Guerlainin kattavaan tuotevalikoimaan – tuoksuista, kuten Mon Guerlain, L’Homme Idéal ja Aqua Allegoria, L'Essentiel-meikkivoiteeseen, Terracotta-aurinkopuuteriin tai ikonisiin Météorites-puuterihelmiin.

Katso koko teksti piilota teksti