Hiusnaamiot

Anna hiuksillesi tarvittavaa kosteutusta ja palauta niihin voima! Notino.fi -verkkokaupasta löydät ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja hiusnaamioita, joita käytetään kampaamoissa.

Voit hankkia hiusnaamion murto-osalla siitä hinnasta, minkä maksaisit kampaamossa.

Tarjoamme hiusnaamioita kaikille hiustyypeille, valitse niistä itsellesi sopivin! Naamio kuiville hiuksille, naamio vaurioituneille hiuksille vai erityinen naamio rasvaisille hiuksille? Kaikki löytyy varastostamme!

Hiusten terveen ulkonäön, kiillon ja kosteuden vuoksi hiusnaamiotakäytetään vähintään kerran viikossa, etenkin, jos säännöllisesti värjäät hiuksia tai käytät kiharrinta tai suoristusrautaa. Ravitsevia naamiota voit käyttää myös hiuskääreisiin. Hiusten elvyttämiseen voit käyttää myös hoitoainettatai hiusöljyä.

Valitse hiusnaamio suositulta merkiltä, kuten vaikkapa L’Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals, Kérastase, Redken, Goldwell, Matrix, Sebastian ja muilta. Toimitamme hiusnaamiot ja muun kosmetiikan pikalähetyksenä tai voit myös noutaa tuotteet henkilökohtaisesti Prahassa, Brnossa ja Ostravassa.

Katso koko teksti piilota teksti

Suodatin päällä

  • Hiukset
  • Hiusnaamiot
Suodatin

Hintaluokka

saakka

Brändi

Näytä lisää

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset

Arviointi

  •   2
Parhaiten myyvät