Kookosöljy

Suodatin päällä
  • Kookospähkinä
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset

Kookosöljy ei ole mainio apuväline pelkästään keittiössä! Se sopii myös kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon! Siinä on runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja ja myös herkkä tai ihottumaan taipuvainen iho kestää sitä hyvin. Tutustu kookosöljyn erinomaisiin vaikutuksiin!

Kookosöljy hiuksille

Kookosöljyä voit käyttää myös hiuskääreenä ennen niiden pesua. Se on ihanteellinen vaurioituneille, haaroittuneille, kuiville ja haurastuneille hiuksille. Se ravitsee hiuskuituja ja ehkäisee latvojen haaroittumista ja haurastumista. Hiukset ovat sen jäljiltä helposti kammattavat, pehmeät ja kiiltävät. Samalla sillä on hyvä vaikutus päänahalle, se vähentää hiustenlähtöä ja poistaa luotettavasti hilsettä.

Kookosöljy kasvoille

Onko ihosi herkkä ja kuiva tai kärsitkö atooppisesta ihottumasta ja aknesta? Siinä tapauksessa kookosöljy on juuri sinulle! Se imeytyy hyvin, ei jätä rasvaista kalvoa ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Se myös suojaa ihoa pakkaselta ja estää kuivumista. Eikä siinä kaikki! Mainio vaikutus kookosöljyllä on ripsiin, se estää niiden putoamista ja vahvistaa niiden kasvua. Se sopii myös meikinpoistoon.

Kookosöljy vartalolle

Kookosöljy sopii myös vartalon iholle. Se tasoittaa ja ravitsee mukavasti. Suurten antioksidanttimääriensä ansiosta sitä myös käytetään usein auringonoton jälkeen. Se ehkäisee raskausarpien syntymistä raskauden aikana ja vaikuttaa selluliittia ehkäisevästi. Käytä sitä myös hieronnan yhteydessä.

Notino.fi -verkkokaupasta löydät luomukookosöljyn brändeiltä Saaloos, Soaphoria ja muilta erinomaiseen hintaan!